• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Geldim gençler geldim,
Heyecanlı bir süreç içinde olduğum için bu başlıkla ilgilenememiştim ama geldim.

Öncelikle konuya anket ekledim, elenen yarışmacı ankette kalmaya devam edecek 3 tane favori yarışmacınızı seçmenizi rica ediyorum. Oyunuzu değiştirebilme hakkınız var fakat elenen yarışmacıyı listenizden çıkartıp başka birini seçemiyorsunuz. Finale kalacak 3 yarışmacıyı bilen ede güzel bir ödül verelim. Ben şu anda 3 yarışmacımı belirledim ama yedeklerden gelecek Araz Aknam'ı favorişerim içine alacağım ve listemden bir kişiyi eleyeceğim. Bir de en önemli ayrıntı favorilerinizin değişikliğini takip edebilmemiz için hem oy verip hem de yazılı olarak mesajla belirtmenizi istiyoruz ki izi kalsın.

Anlaşılmayan bir durum var mı?

Bu arada Masterchef'te kullanılan makarna ve erişte yapma ve kesme makinesi hakkında da kısacık bilgi vereyim ;

İmperia Titania Erişte Makarna Kesme Makinesi

İmperia Titania Erişte Makarna Kesme Makinesi İtalyan mühendislerinin krom kaplama ve çelik ile ürettikleri sağlam, dayanıklı makarna makinasıymış, seçtiğiniz doğal malzemeleri kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde taze makarna ve erişte yapabilirmişsiniz.
15 mm genişliğinde ve 6 farklı kalınlıkta açabildiği hamuru 2mm'lik tagliatelle ve 6.5mm'lik fettuccine olarak kesebilirmişsiniz.

Ev yapımı makarna ve erişte içerdiği bol yumurta ve protein ile üstün beslenme değeri içerir. Ev yapımı makarna ve erişte fevkalade bir karbonhidrat kaynağıdır. Sanılanın aksine makarna ve erişte tek başına şişmanlatmaz. Üzerine dökeceğiniz mayonez, ketçap vb. diğer katkı maddeleri ile şişmanlarsınız. Karbonhidratlar vücudumuzun en iyi enerji kaynağıdır. Yüksek karbonhidrat içeren makarna ve erişteyi haftada 3-4 kez tüketmeliyiz. makarna ve erişte kolay sindirilir ve doğru enerji kaynağıdır.

Fiyatı da 500 ile 600 Tl arasında değişkenlik gösteriyor. Tabi bu fiyat en basit modeli için elektirikli modeli veya aparatlar eklendikçe fiyat artıyor.

imperia_titania _eriste_makarna_kesme_makinesi.jpg

Bu arada hem Mehmet Şefin hem de Somer şefin kitaplarını aldım. Çok merak ettiğim Mehmet Şefin Denizden kitabı hayal kırıklığı yarattı. Tarifler evde pişirip yanına soğan kırıp yiyeceğiniz türden değil. Hele ben 7-8 tane tarifi birleştirseniz doymam bile....

sanırım şef tabağı sunumlarından oluşuyor bu sebeple böyle bir eğiliminiz yoksa almanızı önermem ki fiyatı da 120 TL

Tunahan,Hamza ve Burcu'ya çok gıcığım😏

gıcıkları da yazacam onu bekliyordum : )))

Sefanur eline ne bıçak ne tencere yakışıyor, ilgi alanı ve uzmanlığını inanın merak ediyorum her seferi de fiyasko sonuçlar...

Back