Takip ettiğim sayfanın biri kırmızı biri mavi demiş, bakalım hangisi bilecek
O küfte yinmez yinmezAynen ven öyle yapıyorum.Kiraz yaprağı mantığı ile elma ve köfteler minik oluyor.Sosunda yoğurt var ve üzerinde kavrulmuş soğan
Aynen sumak eşkili soğan ve kofik dolması olaydıKeşke daha bilindik yemekleri seçselerdi.Elazığ'ın harput köftesi veya şekerli pidesi ,dolama da olabilirdi.
Canım mavi kazanıyor diyen sayfayı takipten cık istersenTakip ettiğim sayfanın biri kırmızı biri mavi demiş, bakalım hangisi bilecek
Ben gayet mutluyum, kırmızıyı tutuyordumLan hangi takımı tutsam kaybediyor. Bende var bir gudubetlik
İkisi de bu hafta Ateş gidiyor diyor, inanalım mı?Canım mavi kazanıyor diyen sayfayı takipten cık istersenbir türlü tutturamıyor
Ates potaya giderse ınanabılırzİkisi de bu hafta Ateş gidiyor diyor, inanalım mı?
Limon çekirdeğini koyan O, yazarlar muhtemelenAtes potaya giderse ınanabılırzsankı ates ve mert girecek gibi
İyi olur vallaLimon çekirdeğini koyan O, yazarlar muhtemelen
Bana da öyleTahsin önceden gıcık geliyordu bana ama artık gıcık gelmiyor
Mert cok gıcık oldu ya, geçen haftadan sinirliyim ona, emre ıcın durmadan içimde kötü his var deyip ne guzel moral veriyorduAteşten önce mert gitmeli sanki
O kofik biz oluyoruz onların tabirindeAynen sumak eşkili soğan ve kofik dolması olaydıtaş ekmeği olsaydı şenlik olurdu
Aynı fikirdeyimTahsin önceden gıcık geliyordu bana ama artık gıcık gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?