Dilaranin havasi tam olur smdi kazandi ya yemegiDilara, azize ve sergene ragmen kırmızı takımın kazanmasına sevindim
Burcu da var bişey, takımı yine kaybetti
Çok övdü kendini zatenDilaranin havasi tam olur smdi kazandi ya yemegi
Bakalim potaya kimler gidecekÇok övdü kendini zaten
Kazanamasa fenaydi.Çok övdü kendini zaten
Aşırı güven patladıKazanamasa fenaydi.
Ama mavinin avantajina ragmen kazanmalari cok iyiydi.
Tahsin'in dedigi doğru yalniz. Kirmizinin dezavantaji yoktu. Her hafta yasadigimizi yasadilar yemegi o an ogrenip yaptilar. Mavide avantaj vardi ama kullanamadik. Dogru.
Köfteye elma niye koyuyorsunuz ki, bol mu sizde elma?Geç açtım.Malatya yöresinden ne yapıyorlar
Elmalı köfte var ama biz öyle yapmayızSonucu görmem lazım
Ekşi elma ile yapılırKöfteye elma niye koyuyorsunuz ki, bol mu sizde elma?
Hemşom o elmalar öyle büyük mü olurOyyy babannemin yeminle kemikleri sızladı lastik top gibi köftemi olur
De hemşomHemşom o elmalar öyle büyük mü olur
Hemşom ben sana artık komşum diyebilir miyim
Biz nohut kadar yaparızDe hemşombunlar gibi yemek yapsaydık akşama kadar işimizin adı ney
Mantık kıraz yaprağının yoğurt sosu gibi babamdan duymuştum bende eşkiyi elma veriyor buruk tadını sanırım kırmak için pestil kullanmışlarda hiç gerek yok dut pekmezi neye duruyor bir damlası yeterdi pehhhBiz nohut kadar yaparız
Ben bu köftesi bilmiyorum
Onu bende anlamadım annem çigerli bir köfteden bahıs ederdi o da sanırım Bitlis mişElazığ'dan ne yaptılar
YapmaMavi takım kazanıyor
Aynen ven öyle yapıyorum.Kiraz yaprağı mantığı ile elma ve köfteler minik oluyor.Sosunda yoğurt var ve üzerinde kavrulmuş soğanMantık kıraz yaprağının yoğurt sosu gibi babamdan duymuştum bende eşkiyi elma veriyor buruk tadını sanırım kırmak için pestil kullanmışlarda hiç gerek yok dut pekmezi neye duruyor bir damlası yeterdi pehhh
Soğanda iyice kavurmadılar
Keşke daha bilindik yemekleri seçselerdi.Elazığ'ın harput köftesi veya şekerli pidesi ,dolama da olabilirdi.Onu bende anlamadım annem çigerli bir köfteden bahıs ederdi o da sanırım Bitlis miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?