- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelle tercihimdirCanınız çok istedi beyinli yemekleri değil mi, yarın yaparsınız
Evde beyin kalmamışCanınız çok istedi beyinli yemekleri değil mi, yarın yaparsınız
Kelle paça severim de beyin nedir ya bu şekildeKelle tercihimdir
Ben kelleyi bile dana yanak falan alıp yapıyorumKelle paça severim de beyin nedir ya bu şekilde
Biz hiç şef olamıyacağızŞef olunca herşey seviliyor mu ki, herşeyi yiyorlar, önlerine gelen mideye
Ben dil yerim beyinde önüme öyle koysalar yemem ama kelle paça olarak pişirildiği zaman yerimBen kelleyi bile dana yanak falan alıp yapıyorum
Öyle dili,gözü,beyni hayatta yiyemem
Merte beyinsiz mi demek istiyorsunMert'in beyni nerde
Ben yiyemiyorumBen dil yerim beyinde önüme öyle koysalar yemem ama kelle paça olarak pişirildiği zaman yerim
Yok yaa ama göz yaşı pıt pıtMerte beyinsiz mi demek istiyorsun
Bende yapmadım her zaman yapılmaz bizim buralarda düğünde bayramda veya koyun kesildiyse çok nadir yapılır ama yerim valla severimdeBen yiyemiyorum
Yapamam galibaParça kelle eti alıyorum oda güzel oluyor
Biraz arkadaşları da eleştirdi bugün, üstüne yetiştiremeyince sinirleri boşaldı galibaYok yaa ama göz yaşı pıt pıt
Afiyet olsunBende yapmadım her zaman yapılmaz bizim buralarda düğünde bayramda veya koyun kesildiyse çok nadir yapılır ama yerim valla severimde
Bizim buralarda düğünlerde Aksakal denilen yani yaşlı kesim olur onların önüne mutlaka kelle konurAfiyet olsun
Ben kelle eti alıp ayda bir yaparım.Ama öyle tüm kelle hiç yapmadım.Uzun zamandır çevremde yapan olmadı.
Aman yapmasınlar
Canan Karataya kalsa sofradan eksik etmeyeceğizAfiyet olsun
Ben kelle eti alıp ayda bir yaparım.Ama öyle tüm kelle hiç yapmadım.Uzun zamandır çevremde yapan olmadı.
Aman yapmasınlar
Yöresel kültürleri çok seviyorum.Umarım hep devam ettirilirBizim buralarda düğünlerde Aksakal denilen yani yaşlı kesim olur onların önüne mutlaka kelle konur
Çok faydalıymışCanan Karataya kalsa sofradan eksik etmeyeceğiz
Çocuklar ismini duyunca bile önyargılı davranıyorlar.Çok faydalıymış