- 2 Aralık 2015
- 31.741
- 105.769
- 598
Takip ettiğim sayfanın biri kırmızı biri mavi demiş, bakalım hangisi bilecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip ettiğim sayfanın biri kırmızı biri mavi demiş, bakalım hangisi bilecek
O küfte yinmez yinmezAynen ven öyle yapıyorum.Kiraz yaprağı mantığı ile elma ve köfteler minik oluyor.Sosunda yoğurt var ve üzerinde kavrulmuş soğan
Aynen sumak eşkili soğan ve kofik dolması olaydıtaş ekmeği olsaydı şenlik olurduKeşke daha bilindik yemekleri seçselerdi.Elazığ'ın harput köftesi veya şekerli pidesi ,dolama da olabilirdi.
Canım mavi kazanıyor diyen sayfayı takipten cık istersen bir türlü tutturamıyorTakip ettiğim sayfanın biri kırmızı biri mavi demiş, bakalım hangisi bilecek
Ben gayet mutluyum, kırmızıyı tutuyordumLan hangi takımı tutsam kaybediyor. Bende var bir gudubetlik
İkisi de bu hafta Ateş gidiyor diyor, inanalım mı?Canım mavi kazanıyor diyen sayfayı takipten cık istersen bir türlü tutturamıyor
Ates potaya giderse ınanabılırz sankı ates ve mert girecek gibiİkisi de bu hafta Ateş gidiyor diyor, inanalım mı?
Limon çekirdeğini koyan O, yazarlar muhtemelenAtes potaya giderse ınanabılırz sankı ates ve mert girecek gibi
İyi olur vallaLimon çekirdeğini koyan O, yazarlar muhtemelen
Bana da öyleTahsin önceden gıcık geliyordu bana ama artık gıcık gelmiyor
Mert cok gıcık oldu ya, geçen haftadan sinirliyim ona, emre ıcın durmadan içimde kötü his var deyip ne guzel moral veriyorduAteşten önce mert gitmeli sanki
O kofik biz oluyoruz onların tabirindeAynen sumak eşkili soğan ve kofik dolması olaydıtaş ekmeği olsaydı şenlik olurdu
Aynı fikirdeyimTahsin önceden gıcık geliyordu bana ama artık gıcık gelmiyor