• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Sergen'i en bastan beri hic ama hic sevmedim. Burcu'ya ısınamasam da acikcasi antipatik de gelmiyordu.

Su Sergen'in profesyonellik dışı saçma sapan tavırlarından dolayi Burcu sempatik gelmeye basladi. Kiz haklıydı sonuna kadar dün. Yas itibariyle saygi beklemesi bana abes gelmiyor. Zira Sergen komik olucam derken saygısızlaşıyor...
Ortaya bisey atıyorsan devamini getirip kimseyi zan altında bırakmayacaksın. Madem kim olduğunu soylemek istemiyorsun konuyu da acma...
Ay cok sinirlendim Sergen'e ya...

Pelin'i de bir sevmeye basladim :)

Sergen'i en bastan beri hic ama hic sevmedim. Burcu'ya ısınamasam da acikcasi antipatik de gelmiyordu.

Su Sergen'in profesyonellik dışı saçma sapan tavırlarından dolayi Burcu sempatik gelmeye basladi. Kiz haklıydı sonuna kadar dün. Yas itibariyle saygi beklemesi bana abes gelmiyor. Zira Sergen komik olucam derken saygısızlaşıyor...
Ortaya bisey atıyorsan devamini getirip kimseyi zan altında bırakmayacaksın. Madem kim olduğunu soylemek istemiyorsun konuyu da acma...
Ay cok sinirlendim Sergen'e ya...

Pelin'i de bir sevmeye basladim :)

Kim oldukları belli Azize ve Dilara yandaşları işte.
Keşke Burcu kadar delikanlı olabilseler

Takmis Burcu'ya bana bakma diyor. Böyle bir sey mi var ya?
Dilara Sergen'le gecen hafta papaz olmadi mi? Gerci soyler o.

Dilara da sinsi.
Bir de o kızda acayip ego var dikkat ettiysen hep tek kız olmak istiyor.
İlk başlarda ergen tayfayla arası iyiydi ya onun havasında hala ama ilk fırsatta oda gidecek.
Ya o sus ben böyleyim bana bakma aga falan diye konuşuyor ya iyi dayanıyorlar ben olsam cidden kendimi tutamazdım.

Sergen gibi arkadaşım olacağına 10 tane ineğim olsun daha iyi

Normal de bende Burcu'yu pek sevemedim ama zaman geçtikçe anladım ki oranın en güçlü adaylarından.
Kadınlar arasında en güçlüsü zaten.
O ergenuslar bunu bildikleri için de kızın üstüne o kadar gidiyorlar.
Sergen'i zaten hiç sevmedim asla daha sevmem.
147 bin takipçisi varmış.
Onun gibi hanzoyu takip etmek bana ne kadar ki o_O
Ayrıca davranışları, o konuşma tarzı iyice sıktı Hasan'a bile bak önüne dedi.
Beni kırmızıya almayın sabote ederim dedi sen kim köpeksin ya sabote edersen potaya düşersin gidersin güle güle.
Ayrıca Burcu gayet de haklıydı bende olsam dalardım Sergen'e madem hakkında konuşanlar var söyleseydi o zaman.
Ya Dilara söyledi ya da Azize ama onlar da başları yanmasın diye olayın üstü örtüldü.
Burcu'ya bu hep yapılıyor, Sergen Dilara'ya da, Emre'ye de yani onun o tavrı beni delirtiyor. :kızgın::kızgın::kızgın:
Hadi önüne bak, bak işine diyor.
Allah'ım kavganın bile mantıklısını versin ya akıllı insanla denk getirsin derim hep.

Orada bariz yapılan şeyler var ama şefler çoğu şeye göz yumuyor, hiç adil değil.
Dun aksam ne kadar uzadi mesele esime dedim hatta baksana sefler hic karismiyorlar bile reyting icin

Dun aksam ne kadar uzadi mesele esime dedim hatta baksana sefler hic karismiyorlar bile reyting icin

Ya bunlar geçen sene Uğur'u ergenlik döneminde attığı mesajlar yüzünden elemedi mi?
Furkan'ı Mustafa'yı ters cevap verdikleri için kovup ağlatmadılar mı ?
Sergen ne o zaman?
Resmen haksızlık ya!

Babalarının oğlu sanki Sergen :sinirli::sinirli:

Ya bunlar geçen sene Uğur'u ergenlik döneminde attığı mesajlar yüzünden elemedi mi?
Furkan'ı Mustafa'yı ters cevap verdikleri için kovup ağlatmadılar mı ?
Sergen ne o zaman?
Resmen haksızlık ya!

Babalarının oğlu sanki Sergen :sinirli::sinirli:
Cidden ugur icin gecen sene cok cok uzulmustum ben ... oraya kadar emek verip geldi cocuk kucuk dusurucu sekilde, rencide olarak diskalifiye ettiler . Hic hos degildi bence . Madem en bastan bakilsaydi yarismaya kabul edilmeseydi .

Sergen gecen hafta burcuya don onune dedgnde sana mi soracagim dedi burcu mesela ki cok hakliydi . Kim nasil davranacagni sergen den mi ogrenecek ?

Cidden ugur icin gecen sene cok cok uzulmustum ben ... oraya kadar emek verip geldi cocuk kucuk dusurucu sekilde, rencide olarak diskalifiye ettiler . Hic hos degildi bence . Madem en bastan bakilsaydi yarismaya kabul edilmeseydi .

Sergen gecen hafta burcuya don onune dedgnde sana mi soracagim dedi burcu mesela ki cok hakliydi . Kim nasil davranacagni sergen den mi ogrenecek ?

Evet ben geçen sene Uğur'a yapılan davranıştan sonra izlemedim.
Bu sene de izlemeyecektim ama Emre'yi keşfedince izlemeye başladım.
Yazıklar olsun diyorum göz göre göre yapılan şeyler var asla ses çıkaran yok.

Çok üzüldüm ben dün Burcu'ya Sergen bir özür bile dilemedi ayı.

Dilara da sinsi.
Bir de o kızda acayip ego var dikkat ettiysen hep tek kız olmak istiyor.
İlk başlarda ergen tayfayla arası iyiydi ya onun havasında hala ama ilk fırsatta oda gidecek.
Ya o sus ben böyleyim bana bakma aga falan diye konuşuyor ya iyi dayanıyorlar ben olsam cidden kendimi tutamazdım.

Sergen gibi arkadaşım olacağına 10 tane ineğim olsun daha iyi
Aynen katılıyorum. Cok saygısız. Kadin kac yas buyuk Burcucugum diyor 🤦‍♀️

Ben sonunu izleyememiştim yattım sabaha kadar Emre'yi gördüm rüyamda :KK70:
Sabah kalkar kalmaz eski bölümünü açtım.

Eşim diyor iyice kafayı yedin :KK70:

emreyi ben de dün gördüm rüyamda yaa
ay saçma sapan yemek yapmaya uğraşıyordu bir gerildim rüyamda :D

burcu ne çok konuşuyor yaa, hiç bir arkadaşı falan da demiyor mu sus biraz diye?
neden şu sergenin tuzağına düşüyorsun ki bu kadar yaa
ben geçen haftadan beri somerin burcuya iyiden iyiye gıcık olduğuna dün emin oldum
kızı 2 gündür ilk 3e çağırıyorlar, bir peynir yok diye azarladı azarladı gönderdi
2. dün yine ilk 3e girdi, arkadan arazı övdüler, kıza diğer 2si senden daha iyi bu kadar basit diye yolladı
en ufak bir övgü falan da yapmadı.

çok taraf tutuyor 2 gündür acayip.

emreyi ben de dün gördüm rüyamda yaa
ay saçma sapan yemek yapmaya uğraşıyordu bir gerildim rüyamda :KK70:

burcu ne çok konuşuyor yaa, hiç bir arkadaşı falan da demiyor mu sus biraz diye?
neden şu sergenin tuzağına düşüyorsun ki bu kadar yaa
ben geçen haftadan beri somerin burcuya iyiden iyiye gıcık olduğuna dün emin oldum
kızı 2 gündür ilk 3e çağırıyorlar, bir peynir yok diye azarladı azarladı gönderdi
2. dün yine ilk 3e girdi, arkadan arazı övdüler, kıza diğer 2si senden daha iyi bu kadar basit diye yolladı
en ufak bir övgü falan da yapmadı.

çok taraf tutuyor 2 gündür acayip.

Emre ya bende sürekli dua ediyorum elenmesin diye :D

Burcu çok konuşuyor evet her şeye atlıyor ama dün Sergen konusunda haklıydı.
Ayrıca normal de müdahale eden şefler bu sezon nasıl oluyor da Sergen ayısına laf etmiyorlar.
Kız da kendini savunmak zorunda kalıyor.
Zaten ben o 3 lü çağrılmayı anlamıyorum.

2 kişi çağır 1. söyle geç dimi ama yok her yerde abartacaklar illa.

Back