• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ay dokunulmazlikta beyin cikinca kapattim :kusmuk:
Dokunulmazligi kim aldi ki? Potaya kimler gitti? Ay acip bakayim haberim yok :D

Kirmizinin 4-1 kazanmasina cok sevindim. Tek kaybedenin Dilara olmasi komik oldu :D
Limon çekirdeği cikmasa da kazanacaklarmis zaten. Maviler onun yuzunden kaybettik sandılar basta :))

Ay dokunulmazlikta beyin cikinca kapattim :kusmuk:
Dokunulmazligi kim aldi ki? Potaya kimler gitti? Ay acip bakayim haberim yok :KK70:

Kirmizinin 4-1 kazanmasina cok sevindim. Tek kaybedenin Dilara olmasi komik oldu :KK70:
Limon çekirdeği cikmasa da kazanacaklarmis zaten. Maviler onun yuzunden kaybettik sandılar basta :))
Tahsin dokunulmazlık aldı, potaya ateşi yolladı, oylama sonrası da mert girdi potaya 🙂

Benim eşim Malatyalı ben onlarda öyle yemek görmedim hiç :KK70:
Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedim😄
Çok ayıp o kadar güzel yemeğimiz varken😏
O zaman Urfa,Antep ,Mardin içinde böyle yemekler yapsınlar.
Birkaç ay önce Ömür Akkor buraya gelmişti.O ve durumunu görenler hayret etmişlerdi.Ne güzel yemekleriniz varmış diye🤷🏻‍♀️
Görseli bulsam eklerdim😄

Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedim😄
Çok ayıp o kadar güzel yemeğimiz varken😏
O zaman Urfa,Antep ,Mardin içinde böyle yemekler yapsınlar.
Birkaç ay önce Ömür Akkor buraya gelmişti.O ve durumunu görenler hayret etmişlerdi.Ne güzel yemekleriniz varmış diye🤷🏻‍♀️
Görseli bulsam eklerdim😄

Hatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi :D

Hatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi :KK70:
Kiz gecen sene Çanakkale'ye geldiklerinde Çanakkale'nin diye yaptıkları yemeklerin hiçbirini ben bilmiyordum. Ben de ayni tepkiyi verdim :)

Back