- 2 Aralık 2015
- 31.743
- 105.771
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek mavi takım kaybedecekİnstagram hesapları bu hafta Ateş gidiyor yazmış şimdiden. Son gün ters köşe yaptık bilgiler çalınıyor diye yazıyorlar, değiştiriyorlar bazen
Belki 2-1 kazanır, kaybettiğinde potaya gider Ateş.Demek mavi takım kaybedecek
Bana da inandırıcı gelmedi. O kadar paylaşım yapıyorlar. Belki bilgi sızdığı için ellerinden alınmıştırNasıl hiçbirinin telefonu yok ya
Bu arada emre icin kizim anne ben ona kiyamiyorum hep aglamis gibi gozleri diyor Emre biz
Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktın neyse ki gitmediGeçen 3 lü kaldığı yarışmada ne dedi buzlukta birinin karidesleri donuyor kiminse alsın dedi.
Bu çocuk belki de kendi elenecekti ama yine de adamlığını yaptı.
Kimse yapmazdı onu orada.
O orada hep yalnız ergen tayfa hep dışlıyor, Mert'le yan yanalar ama Emre'nin bakışlarında hep düzün var.
Belli ki zor bir hayatı olmuş.
Cafer'den de uzak kaldı şimdi
Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktın neyse ki gitmedi
Şu anki ben işte o dediğin çocukları okula gönderdim, ütü yapacağım, ütüden önce şuna bir bakayım deyip bilgisayara yapıştımBen sonunu izleyememiştim yattım sabaha kadar Emre'yi gördüm rüyamda
Sabah kalkar kalmaz eski bölümünü açtım.
Eşim diyor iyice kafayı yedin
Şu anki ben işte o dediğin çocukları okula gönderdim, ütü yapacağım, ütüden önce şuna bir bakayım deyip bilgisayara yapıştım
Evet yaa adam gbi adammmGeçen 3 lü kaldığı yarışmada ne dedi buzlukta birinin karidesleri donuyor kiminse alsın dedi.
Bu çocuk belki de kendi elenecekti ama yine de adamlığını yaptı.
Kimse yapmazdı onu orada.
O orada hep yalnız ergen tayfa hep dışlıyor, Mert'le yan yanalar ama Emre'nin bakışlarında hep düzün var.
Belli ki zor bir hayatı olmuş.
Cafer'den de uzak kaldı şimdi
Evet yaa adam gbi adammm
Gercekten belli zorluklar yasayip olgunlasmis karakterli birisi ... Allah yolunu bahtini acik etsin