- 9 Şubat 2010
- 18.425
- 1
- 41.650
- 798
Aynı şeyi düşündümYa bu mert tam sopalık, adamın yuzune içimde kotu bir his var dıyo. Sözde arkadaslar, yarısma oncesı ne de güzel moral veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi düşündümYa bu mert tam sopalık, adamın yuzune içimde kotu bir his var dıyo. Sözde arkadaslar, yarısma oncesı ne de güzel moral veriyor
Dalga geçiyorsunuz gibi geliyor bana bizimleTabii ki Rabia gidiyor
İnşallah inşallahTabii ki Rabia gidiyor
Nerden bilecektik ki, koskoca Google yakıstırmısPelin ile Emre'yi yakıştıranlar utansın
Olur farketmezPelin gidicek içimde öyle bir his var
Dualarım sizinleRabia'nın jumbo karidesi pişmedi bu sebeple elendi, beter olsun
Pelin gidicek içimde öyle bir his var
Bi alttaki mesaj çok net ama%33 herkes sallıyor bir şey. Oysa ben gitmesini istediğimi yazdım:))))
Rabia'nın jumbo karidesi pişmedi bu sebeple elendi, beter olsun
Rabia gidiyor mu gitmiyor mu, tüyo aldıgınız şahıs ne diyor acaba?%33 herkes sallıyor bir şey. Oysa ben gitmesini istediğimi yazdım:))))
Rabia gidiyor mu gitmiyor mu, tüyo aldıgınız şahıs ne diyor acaba?
Eğer öyle olmasa birinciyi yukarı yollar ikinci ve elenen arasında heyecan yaptırırlardı. Şimdi herkes emre gitmesin istiyor ya ve de birinci çıkacağı için nasıl hemen reklama girdilerEn başarılı emre bence
Kazen rabia'yı gönderemedin bi türlü geçen hafta sözde pijamalarını giymiş tv seyrediyordu inşaallah bu hafta tutarTabii ki Rabia gidiyor