- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.895
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok emre şu an evli değil.Emre evli dediler
Tabii ki güvenin, arada tutturuyor instagram hesabıGüvensek mi? Bilemedim
Kim evlenecek diye diye Emre ile Pelin haberi çıktı. Klavyemin içine doğmuş demek kiBence kim evlenecek diyelim , dimi deynepnaz
dur ayvayı yiyen yesin sonra düğün pastasına bakarızBence kim evlenecek diyelim , dimi deynepnaz
Bu hafta ara ara baktım hep baktığımda Dilar'a ağlıyordu bence evini çok özlemiş ayvayla uğurlayalımRabia yesin
Ay bence de :)Doğruysa bile çok hızlı, kaç hafta oldu ki pelin geleli
Yok evli degil bosanmis.Emre evli dediler
Hasan son anda püre mi sos mu bişey koyacaktı koyamadı sankiHasan, Sergen, Dilara ilk turu geçti diyolla
Emrenin de kıvamı tutmamış, bakalım ne olacakHasan son anda püre mi sos mu bişey koyacaktı koyamadı sanki
Yokluğun belli oluyorAy netim bitmisti esimi bekledim ondan baglandm kritik yapmaya geldim a dostlar nasilsiniz
Bunu gecen gun de paylasmıstım, pelin yukarı cıktıgında emreye sarılacakken ekranda olduklarını farkedıp hemen burcuya yönelmiş, o sırada herkeste bi kahkaha kopmusAslında Google sayfasına tıkladığınızda aşağıda bi haber sitesi var neredeyse herkesi birbiriyle sevgili yapmış sanki tıklanma amaçlı yapılmış gibi
Emre kalsa bile şef tabağını layıkıyla yapar benceEmrenin de kıvamı tutmamış, bakalım ne olacak