• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

yaa o gıcık burcuyu rating için tutuyorlar. başka problemli tip yok çünkü.
rabia beklediğimin tam tersi fos çıktı.
Başka problemli tip yok mu ahshsh doğru izlediğinden emin misin
Azize? Azize kadar sorunlu tip var mı orda, vizyonsuzun teki. Geçen cuma o kadar saçmaladı ki. Dilara keza öyle. Kaybedince gözleri dönüyor, çirkin karakterleri ortaya çıkıyor maalesef. Erkeklerde zaten Araz cidden çok itici. Öyle aman aman başarılı değil ama gökten bakıyor resmen millete. Kendisi çok mükemmel çünkü. Burcu favorim değil, ama kolay kolay elenmez. Reyting için değil, cidden çok başarılı olduğu için. Ki zaten bana göre ilk 6 da Eren, Emre, Hasan, Sergen, Tahsin, Burcu var.

Azize? Azize kadar sorunlu tip var mı orda, vizyonsuzun teki. Geçen cuma o kadar saçmaladı ki. Dilara keza öyle. Kaybedince gözleri dönüyor, çirkin karakterleri ortaya çıkıyor maalesef. Erkeklerde zaten Araz cidden çok itici. Öyle aman aman başarılı değil ama gökten bakıyor resmen millete. Kendisi çok mükemmel çünkü. Burcu favorim değil, ama kolay kolay elenmez. Reyting için değil, cidden çok başarılı olduğu için. Ki zaten bana göre ilk 6 da Eren, Emre, Hasan, Sergen, Tahsin, Burcu var.
Azize çok çirkef içtenpazarlıklı biri
Bu hafta gitmesi gereken tam da o.

Tahsin tam bir matematik adamı, takımına başarı oranı hesabıyla eleman alıyor. Bu kadar aleni hesap yapması rahatsız ediyor beni, yoksa çok becerikli bir adam, hatta bu bulaşık yıkama meselesindeki egosuzluğu falan hoş aslında. Ama azizenin potaya gitmemek için insanlara saldırması çok sinir bozucu, tam çirkef kadın modeli.

Uyuyakalmışım, yetiştim Rabia 'nın elenmesine, gerçi biliyordum eleneceğini:dondurma:
Her zaman eleneni görmeden yatardık, bu akşam reklam arasında nevresim değiştirdik beklerken sıkılmayalım diye 🤣🤣🤣 şimdi de uykusuzluktan gözlerim batıyor 😅
Rabia gitti, darısı Burcu'ya diyeceğim de O gitmez, Ondan önce Dilara, Pelin, Ateş gider bence.
Burcu kolay gitmeyecek, ondan beceriksiz pek çok adam var, dediğin gib. Safanur bile burcudan önce gidebilir.
Azize çok çirkef içtenpazarlıklı biri
Bu hafta gitmesi gereken tam da o.
Maalesef daha bir kaç hafta orada olacak yeteneğe sahip azize, sergenden sonraya bile kalabilir. Azizeyi yakarsa şef yemekleri yakar, o kadar geniş repertuarı olmayabilir

öyle bir yarışmaya girip ekranda kendini göze batırmaya çalışan kimse normal değil bana göre ama bence içlerinde en sıkıntılısı burcu.
azize zaten kendi kültürel geçmişine ve kapasitesine uygun davranıyor. kadının duruşundan daha farklı birşeyi ilk günlerden beri beklemedim.
mesela fatma öyle davransa ona sıkıntılı derdim çünkü o izlenimi hiç vermemiş biri olurdu.
diğerleri en azından olmuş olaylar üzerinden konuşuyor, burcu hep "ben biliyorum, arkada şöyle arkada böyle". kaç kere töhmet altında bıraktı insanları. burcu güya dünyayı gezmiş, ne yarışmalara katılmış. onca birikime rağmen oradaki tavırları çok çocukça ve hatta varoş bence.
o yüzden de ondan daha sıkıntılısı yok bana göre.

öyle bir yarışmaya girip ekranda kendini göze batırmaya çalışan kimse normal değil bana göre ama bence içlerinde en sıkıntılısı burcu.
azize zaten kendi kültürel geçmişine ve kapasitesine uygun davranıyor. kadının duruşundan daha farklı birşeyi ilk günlerden beri beklemedim.
mesela fatma öyle davransa ona sıkıntılı derdim çünkü o izlenimi hiç vermemiş biri olurdu.
diğerleri en azından olmuş olaylar üzerinden konuşuyor, burcu hep "ben biliyorum, arkada şöyle arkada böyle". kaç kere töhmet altında bıraktı insanları. burcu güya dünyayı gezmiş, ne yarışmalara katılmış. onca birikime rağmen oradaki tavırları çok çocukça ve hatta varoş bence.
o yüzden de ondan daha sıkıntılısı yok bana göre.
Burcu'nun ben biliyorum, ben gördüm, ben gezdim tavırları bana da yapmacık ve itici geliyor ancak, sıkıntılı olan tek kişinin sadece o olduğunu düşünmüyorum. Yoksa söylediklerinizde haklısınız. Başarılı fakat bıraktığı izlenim kötü.

Rabia'nın gitmesi en doğrusuydu.
2-3 hafta yarıştı ama başarılı bir tane tabağı yok, resmen sıfır çekti.
Pelin bir tık daha iyi ama oda samimi gelmiyor bana.
Emre'ye o kadar sevindim ki resmen gece rüyama girdi çocuk, o masumluğu beni çok etkiliyor.
Ama moralden çok etkileniyor daha güçlü olması lazım.
Bundan sonra elenmesini istediğim ilk isim kesinlikle Azize.
Azize sen Emre'ye kurban ol!
Daha da yazarım da ban yemeyeyim :D
Bu arada Emre ile Pelin'in aşk dedikoduları saçma, o baktığınız site geçen senelerde de Ekin ile Cemre hakkında aşk dedikodusu çıkarmıştı.
Asla doğru değil.

:D

Rabia yedeklerde yarisirken iyiydi. Ana kadroda neden oyle oldu anlamadim.
Nitekim de elenmis zaten uyumusum ben sonunu izleyemedim.
Acikcasi Pelin'in elenmesini bekliyordum. Rabia bir nebze daha iyi gibiydi ondan.
Pelin Rabia'dan daha iyi bence. Rabia kadroya girdiğinden beri kendini hiç gösteremedi ki, ben şaşkınlık içinde izliyordum Rabia'yı. Oysa çok istemiştim kadroya girmesini.

Rabia'nın gitmesi en doğrusuydu.
2-3 hafta yarıştı ama başarılı bir tane tabağı yok, resmen sıfır çekti.
Pelin bir tık daha iyi ama oda samimi gelmiyor bana.
Emre'ye o kadar sevindim ki resmen gece rüyama girdi çocuk, o masumluğu beni çok etkiliyor.
Ama moralden çok etkileniyor daha güçlü olması lazım.
Bundan sonra elenmesini istediğim ilk isim kesinlikle Azize.
Azize sen Emre'ye kurban ol!
Daha da yazarım da ban yemeyeyim :KK70:
Bu arada Emre ile Pelin'in aşk dedikoduları saçma, o baktığınız site geçen senelerde de Ekin ile Cemre hakkında aşk dedikodusu çıkarmıştı.
Asla doğru değil.

:KK70:
Hahaah gördün mü Emre içeri girdikten sonraki samimiyetsiz tavırları

Hahaah gördün mü Emre içeri girdikten sonraki samimiyetsiz tavırları

Onlar kurban olsunlar Emre'ye.
Azize kim ki Emre'ye rakip olacağını düşünüyor.
Keşke halk oylaması olsa Emre zaten birinci olurdu.

Onlar kurban olsunlar Emre'ye.
Azize kim ki Emre'ye rakip olacağını düşünüyor.
Keşke halk oylaması olsa Emre zaten birinci olurdu.
Aynen. Ben Emre'yi düellolarda gördüğümden beri bu çocuk şampiyon olur demiştim. O günden beri destekliyorum. İnşallah gerçekten şampiyon olur. Gerek başarısı ile gerek duruşu ile sonuna kadar kazanıyor, ben hayatımda bu kadar güzel yüreğe sahip çok az insan gördüm.

Aynen. Ben Emre'yi düellolarda gördüğümden beri bu çocuk şampiyon olur demiştim. O günden beri destekliyorum. İnşallah gerçekten şampiyon olur. Gerek başarısı ile gerek duruşu ile sonuna kadar kazanıyor, ben hayatımda bu kadar güzel yüreğe sahip çok az insan gördüm.

Ya o bakışları hele ne kadar masum.
Bazen konuşurken bile kimseyi kırmamak için böyle duraksayarak konuşuyor ya cidden kıyamıyorum.
Diğerleri de vampir kılıklı hepsi.

Mert ve Emre diğerlerini hiç sevmiyorum.

Back