- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Bu hafta panik havasında bi yandan da sakin orta yolu bulamadı sankiAma bu Emre yemin ediyorum içimi kararttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta panik havasında bi yandan da sakin orta yolu bulamadı sankiAma bu Emre yemin ediyorum içimi kararttı
Emre gitmez herhalde tabağı iyi gibiEğer öyle olmasa birinciyi yukarı yollar ikinci ve elenen arasında heyecan yaptırırlardı. Şimdi herkes emre gitmesin istiyor ya ve de birinci çıkacağı için nasıl hemen reklama girdiler
Yaaa tsk ederim canim suan acayip tirsiyorum emre pek yapamadi konsantre olamadim dedi yaYokluğun belli oluyor
Rabia ve Pelin de kımse heyecan yapmıcagı ıcınHer zaman 2 ye kalindgnda cikmiyor muydu bu reklam yaa
Hayir simdi sans bu ya bu aksam bi aksilik olsa emre yapamasaydi elense dupeduz haksizlik olacakti buna bi care bulunmali sacma sanki yaRabia ve Pelin de kımse heyecan yapmıcagı ıcın
Neysekı elenmediHayir simdi sans bu ya bu aksam bi aksilik olsa emre yapamasaydi elense dupeduz haksizlik olacakti buna bi care bulunmali sacma sanki ya
Beter olsun, tahsine gıcık olmaktan vazgeçip azizeye takacağım kafayı, uyuzAzizenin bir suratı vardı Emre odaya girince
Ben tahsini seviyorum yaBeter olsun, tahsine gıcık olmaktan vazgeçip azizeye takacağım kafayı, uyuz
Ben Tahsini sevmeye başladım valla eğleniyorumBeter olsun, tahsine gıcık olmaktan vazgeçip azizeye takacağım kafayı, uyuz