- 9 Şubat 2010
- 18.425
- 1
- 41.654
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay lütfen gitmesinYanık var emrede
Aynen yaa çünkü emre çok güçlü rakibi olacak kişiler değilEmre eleneceksen bari git Eren’e falan elen ya Rabia ile Pelin’e elenme lütfen
Suratı nasıl düştü ama, restoranı olsa kesın koyarmıs bunuDilara kendini 1. Zannediyordu. Dilara şok.
O yanık tepsiyi görünce bende film koptu, emre yolcu galiba gerçektenKazen bılıyor hep kimin gideceğini, söylese artık, son 1 saat
Emre gitmesin, valla üzülürümO yanık tepsiyi görünce bende film koptu, emre yolcu galiba gerçekten
Zaman gösterir ama ben izlerken öyle bir hisse kapılmadım yaa somer şefin burcuya attığı ayva nasıldı kafaya geldiBunu gecen gun de paylasmıstım, pelin yukarı cıktıgında emreye sarılacakken ekranda olduklarını farkedıp hemen burcuya yönelmiş, o sırada herkeste bi kahkaha kopmus
Emre gitsin diyo resmenMert resmen Emrenin moralini bozdu. İçinde kötü bir his varmış
GörecegizZaman gösterir ama ben izlerken öyle bir hisse kapılmadım yaa somer şefin burcuya attığı ayva nasıldı kafaya geldi
Cıx kazen'de bilmiyoKazen bılıyor hep kimin gideceğini, söylese artık, son 1 saat
Galıba bu sefer bilmiyor. Yoksa şimdiye kadar kesın soylerdiCıx kazen'de bilmiyo