- 9 Şubat 2010
- 18.425
- 1
- 41.654
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Potada Pelinle rabia varken sıra emreye gelmez her halde
Yemekte ciddi bir talihsizlik yasamazsa bu potada gitmez Emre.Potada Pelinle rabia varken sıra emreye gelmez her halde
İki sene önce Kettle’da ahtapot pişiren mustafa vardı. Giderken demişti ki yeri geldi lezzet dediniz yeri geldi görsellik dediniz. Ne söyleyecekleri belli olmuyor hiç Emre gitmez umarım.Potada Pelinle rabia varken sıra emreye gelmez her halde
İki sene önce Kettle’da ahtapot pişiren mustafa vardı. Giderken demişti ki yeri geldi lezzet dediniz yeri geldi görsellik dediniz. Ne söyleyecekleri belli olmuyor hiç Emre gitmez umarım.
Rabia gidecekEmre gitmesin ya
Tahmin etmiştim zaten Rabia oraya yakısmıyodu nedense yedeklerde daha başarılıydı, hiç gösteremedi kendiniRabia gidecek
Güvensek mi? BilemedimRabia gidecek
Ben gidenin emre olmayacağına emin gibiyim ama pelin mi rabia mı sorusunun cevabı konusunda emin değilim. Pabia pelinden daha iyi sanki.Güvensek mi? Bilemedim
Ikisini kiyaslayinca bence de Rabia dsha iyi. Ama asiri negatif ya. Sürekli surati asik. Gülebiliyor mu merak ediyorum.Ben gidenin emre olmayacağına emin gibiyim ama pelin mi rabia mı sorusunun cevabı konusunda emin değilim. Pabia pelinden daha iyi sanki.
Bana da pelin rabia'dan daha iyi gibi geliyo rabia çok asık suratlı hep asık suratlı gibi mıy mıyBen gidenin emre olmayacağına emin gibiyim ama pelin mi rabia mı sorusunun cevabı konusunda emin değilim. Pabia pelinden daha iyi sanki.
Rabia yesinBu akşam ayvayı kim yiyecek?
Pelini azarladı ya somer şef "ne zaman kendini göstereceksin? Hadi artık" diye. O bende soru işareti bıraktı, pelinin yolcu olduğunu düşünüyorum ama haliyle emin de değilimBana da pelin rabia'dan daha iyi gibi geliyo rabia çok asık suratlı hep asık suratlı gibi mıy mıy
Doğruysa bile çok hızlı, kaç hafta oldu ki pelin geleliPelin ve Emre evlenme karari aldi haberi nedir ya? Var mi acaba asli astarı?
Emre evli dedilerPelin ve Emre evlenme karari aldi haberi nedir ya? Var mi acaba asli astarı?
Olabilir ben rabia'yı başarısız buluyorum ya bilmiyorumPelini azarladı ya somer şef "ne zaman kendini göstereceksin? Hadi artık" diye. O bende soru işareti bıraktı, pelinin yolcu olduğunu düşünüyorum ama haliyle emin de değilim