Ic sesim misin sen benimAynen sanki önceki canlı yayınmış gibi,Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyor
Koysunlar hepsi masaya başında beklesinler işte, ne uzatıyorsunuz
Güldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlarAynen sanki önceki canlı yayınmış gibi,Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyor
Koysunlar hepsi masaya başında beklesinler işte, ne uzatıyorsunuz
Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemezGüldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlar
:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez
Ayy sorma bilmezmiyimEskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez
Eskiden deyince yaşım otuzyedi vayy bee yaşlanıyorum artıkEskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez
Robot gibi konuşuyordu:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.
şimdi hatırlıyorumda mimiksiz buz gibi bir adamdı. çok ciddi durur hep takım elbise giyerdi.
ne günlerdi...
Kaynana Semrayı izlemiş miydin?Ayy sorma bilmezmiyim
Ben de 42Eskiden deyince yaşım otuzyedi vayy bee yaşlanıyorum artık
Hepsini hatirliyorum yas 31Robot gibi konuşuyorduYarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu
Kaynana Semrayı izlemiş miydin?
Konu neyden nerelere geldi
Ben de 42
90 lar kuşağıHepsini hatirliyorum yas 31eskiye duyulan ozlem hep var yaa
:)))))) 05 ediRobot gibi konuşuyorduYarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu
Burcunun lensleri yok şükürBu ne celallenme arkadaş, burcu siyah önlükten bıkmış millete sarıyor galiba bu akşam
Kim bilir belkide o elenecekBurcunun lensleri yok şükür
Bugün burcu'yu eve "getir"paketleyip götürecek galiba
Yok o gitmez ateş milhan mert olabilirKim bilir belkide o elenecek
Şaşıracağımız biri imiş ya bilemedim kazen gelir birazdan öğrenirizBen mert ve milhandan biri diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?