Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ic sesim misin sen benim
Birde su var pazar aksamin fragmaninda hep 6 kisi de orada goruntude ses bu hafta bize veda eden yarismacii diyor bu hep boyle oluyor buna da gicigim ekstra soylemek istedim

Güldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlar

Güldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlar
Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez

Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez
:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.
şimdi hatırlıyorumda mimiksiz buz gibi bir adamdı. çok ciddi durur hep takım elbise giyerdi.
ne günlerdi...

:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.
şimdi hatırlıyorumda mimiksiz buz gibi bir adamdı. çok ciddi durur hep takım elbise giyerdi.
ne günlerdi...
Robot gibi konuşuyorduYarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu
Ayy sorma bilmezmiyim
Kaynana Semrayı izlemiş miydin?
Konu neyden nerelere geldi
Eskiden deyince yaşım otuzyedi vayy bee yaşlanıyorum artık
Ben de 42

Robot gibi konuşuyorduYarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu

Kaynana Semrayı izlemiş miydin?
Konu neyden nerelere geldi

Ben de 42
Hepsini hatirliyorum yas 31 eskiye duyulan ozlem hep var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…