Mert bana da yeteri kadar hırslı gelmiyor. Orada fazlalıkmış gibi, potadakilerden biri kesin o olacak sankiİnstagramda Mert'in gideceği yazıyor, gidebilir, çok ta üzülmem ben
Aynı şekilde düşünüyorum sizle .Devamlı bir dramaquenn modeli var .İlk haftalarda gruplasmayi yapan bizzat kendisiydi.Sonra gruplaştığı arkadaşları gidince ben tek başımayım masalını okumaya başladı.Devamli bir ispat devamli büyük büyük kitap alintisi cümleler sıkıyor insanı.off burcu gene kafa ütülüyor
ezik resmen
hiç kimse ezik olmasa kendini bu kadar savunmaz
Aynı şekilde düşünüyorum sizle .Devamlı bir dramaquenn modeli var .İlk haftalarda gruplasmayi yapan bizzat kendisiydi.Sonra gruplaştığı arkadaşları gidince ben tek başımayım masalını okumaya başladı.Devamli bir ispat devamli büyük büyük kitap alintisi cümleler sıkıyor insanı.
Rabia dururken Mert ne bileyim ...
Potaya eksik sunumda gir ve evden pijamayla izle
Demek ki doğru tahmin etmişim bunu ''getir'' sepetine atıp eve postalayacaklar eğer burcu ise gerçekten şaşırmam hak etti çünküYine yazıyorum Bazlama Suratlı Burcu bir insan bu kadar mı itici olur.
hadi bakalım...Hadi müjdeyi vereyim yeteneksiz Rabia şu anda evden pijamayla bu akşamı izliyor, elenen Rabia Mert değil.
Bu tabaktan sonra bence milhanKim hala bilmiyor musunuz?
Hadi müjdeyi vereyim yeteneksiz Rabia şu anda evden pijamayla bu akşamı izliyor, elenen Rabia Mert değil.
Mehmet şef ona hayatının teklifini yaptı, üzülmez de hemHadi müjdeyi vereyim yeteneksiz Rabia şu anda evden pijamayla bu akşamı izliyor, elenen Rabia Mert değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?