• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aynen sanki önceki canlı yayınmış gibi,:confused: Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyor🤣🤣🤣
Koysunlar hepsi masaya başında beklesinler işte, ne uzatıyorsunuz🙃
Ic sesim misin sen benim 🤣🤣
Birde su var pazar aksamin fragmaninda hep 6 kisi de orada goruntude ses bu hafta bize veda eden yarismacii diyor 🤣🤣 bu hep boyle oluyor buna da gicigim ekstra soylemek istedim 🤣🤣

Aynen sanki önceki canlı yayınmış gibi,:confused: Bir de bazen çok gereksiz uzatıyorlar. Mesela elemeye giden yarışmacı arkasından müzik sesi tekrar 2 kere bazen 3 kere elemeye giden yarışmacı, en iyi tabağı yapan yarışmacı birden söylemiyorlar. Yemek tadımında da 2 saat yarışmacı yerinden şefleri yanına yemeği götürecek salına salına, tekrar yerine geçecek, diğerleri gelecek tek tek içim şişiyor🤣🤣🤣
Koysunlar hepsi masaya başında beklesinler işte, ne uzatıyorsunuz🙃
Güldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlar 😄😄

Güldür güldür show da bunun skeci var çok komik uzattıkça uzatıyorlar tabi orda kazanan kişiyi söylerken uzatıyorlar 😄😄
Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez 🤣🤣🤣

Eskiden BBG (Biri Bizi Gözetliyor) vardı bilir misin. Herşey onunla başladı. Ondaki eleme sahnesinin üstüne kimse su dökemez 🤣🤣🤣
:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.
şimdi hatırlıyorumda mimiksiz buz gibi bir adamdı. çok ciddi durur hep takım elbise giyerdi.
ne günlerdi...

:)))) doğa bey, hepsinin ödü kopardı ondan.
şimdi hatırlıyorumda mimiksiz buz gibi bir adamdı. çok ciddi durur hep takım elbise giyerdi.
ne günlerdi...
Robot gibi konuşuyordu🤣Yarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu🤣🤣
Ayy sorma bilmezmiyim 😅😅
Kaynana Semrayı izlemiş miydin?
Konu neyden nerelere geldi 🤣
Eskiden deyince yaşım otuzyedi vayy bee yaşlanıyorum artık
Ben de 42🤦‍♀️

Robot gibi konuşuyordu🤣Yarışmacıların başında rakam vardı 07 Emre , 09 Hasan gibi, çok yavaş konuşuyordu🤣🤣

Kaynana Semrayı izlemiş miydin?
Konu neyden nerelere geldi 🤣

Ben de 42🤦‍♀️
Hepsini hatirliyorum yas 31 🤣 eskiye duyulan ozlem hep var yaa

Yakşaaamlaaar :halay: :sus:
96474940-17B5-4411-8DA4-4DDA7E09C86C.jpeg

Back