- 14 Kasım 2001
- 21.163
- 2
- 69.486
- 1.623
- 101
Mehmet şef ona hayatının teklifini yaptı, üzülmez de hem
O teklif geçersiz çünkü ana kadroya geldi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ana kadroya girmeseydi geçerliydi teklifi. Ana kadroya girdiği için teklif yattı.Mehmet şef ona hayatının teklifini yaptı, üzülmez de hem
Şimdi ağlamasın diye tekrar teklif ederO teklif geçersiz çünkü ana kadroya geldi...
Hhaha ben şahidimBen zaten Rabia elenir demiştim
Ne zamanBen zaten Rabia elenir demiştim
Öyleymıs ya, ben orayı nasıl kacırmısımo teklifi geri aldı mehmet şef. asıllara girebildiğin için artık geçerli değil dedi.
Siz de son 1 saatte falan söylüyorsunuz, az erken söyleseniz keşke.takılırsanız bana sorun emi
Rabia'nın gittiğini tek söyleyen benim kıvırmayın
Ben de söyledimtakılırsanız bana sorun emi
Rabia'nın gittiğini tek söyleyen benim kıvırmayın
Zaten ana kadroya da alınması normal değildi.Itekleye itekleye zorla soktular ana kadroya. Bu arada Pelinin yemeğini de başka biri yapsaydı bence o da potadaydi yalnız kadın oyuncu sayısı çok azalmasin diye sanki biraz torpil yapiyorlarmis gibi geliyor bana.Hadi müjdeyi vereyim yeteneksiz Rabia şu anda evden pijamayla bu akşamı izliyor, elenen Rabia Mert değil.
Siz de son 1 saatte falan söylüyorsunuz, az erken söyleseniz keşke.
Siz de son 1 saatte falan söylüyorsunuz, az erken söyleseniz keşke.
Öyleymıs ya, ben orayı nasıl kacırmısım
Evet ben de sasırdım onaSüre bittiğinde Mertin tabağı tahtada değildi sankiTV ses kısık ama görüntü yanlış mı gördüm ki
NeyiHeee atmışsın tutmuş
Mutfaga geçmişim demek ki o sıradailk geldiği hafta söylemişti hemen