Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Evet bir de güzel ya oradan yürürüm diye düşünüyor.
Seneye bende başvuracağım menemen yapar geçerim
Güzel olmasına güzel de çok suratsız donuk ya
Şef iyi birşey söylüyor ya da birşey soruyor kız gözlerini devirerek bakıyor cevap veriyor
"Ona bilerek sos katmadım taaaaaam mıııaaağ" dercesine deviriyor gözlerini
Pek ısınamadım ben ona
İlk geldiğinde erkekler kendilerini göstercek diye kavga etmişlerdi şükrünün sergenin üzerine yürümesi hasanın sen kime vuruyon oğlum diye horozlanması falan herkes artist olmuştu

bir süre sonra bu ilgiden rahatsız olup burcu en güzel benim tribine girebilir sdklklsgşs

Zaten bizim Türkiye'deki erkekler gitse yeter
ya bence hoş kız. oradaki kızlar arasında bakınca belli yani kızın bir duruluğu var. ama güleryüzlü değil. burcu gibi ustacım ustacım lafları yok. ha o ustacım lafı bana çok itici geliyor gerçi.
hoca burcuya taktı dkglşfdgidf

Bende sevemedim bir bu sene ki kadın yarışmacıları.
Geçen sene Özgül, Esra, Ebru olsalardı bunları yerdi çiğ çiğ

Usta deyince benim aklıma inşaat ustası geliyor skdlsl

Farkındaysan Pelin geldikten sonra Burcu'nun makyajları saçı nirvanaya çıktı

ben burcunun ciddi anlamda travmaları olduğunu dşüünüyorum. burada bir arkadaş da yazmıştı. kızın ailevi sorunları var kendini böyle farklı giyinerek falan göstermeye alışmış sanırım.

ben burcunun ciddi anlamda travmaları olduğunu dşüünüyorum. burada bir arkadaş da yazmıştı. kızın ailevi sorunları var kendini böyle farklı giyinerek falan göstermeye alışmış sanırım.
Anneannesinden falan çok bahsediyor
Bayramlarda toplanırız falan diyor ya ben bilmiyordum ailevi sorunları olduğunu
Evliymiş sanırım burcu

burcuyu söylemiş tahsoş, ben şok
Burcu eleme adayı olmaktan bir türlü kurtlulamadı. Bir de Bu programda şöyle bir şey var kim ilk hafta kaptan olursa sürekli potada oluyor. Geçen sezon Ayyüce vardı. Kız potadan bir türlü kurtulamadı

ama maşallah allah ne saç vermiş
inşallah ek falan değildir
gerçek gibiler
Evet bende çok beğeniyorum uzun gür saç
Yedeklerden bi kız vardı ya adını unuttum şimdi
Saçını hep topuz yapıyordu ama bi değişik yapıyordu sanki kafasına omlet koymuş gibi yayık bi topuzu vardı
Onda da saç çoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…