Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
kuzum ben botox yaptırdım doktor kulak yanların çok girmeyelim hissizlik olmasın demişti
Hangi doktora yaptırdınız acaba ?
Serdar Öztürk’e ama Ondan sonra ben Mehmet Akgün’e yaptırdım
[
Merhaba bende sordum bana 1300 tl dediler cok geldi sizin sorduğunuz doktorun instegramı nedir acaba bende yaptırmak istiyorum ve yaptırdıysanız memnunmusunuz? 800 tlye demişsiniz bi yorumda
merhaba. ben tek doz yaptırdığım için uygun. sizinki çift doz olduğundan o şekilde. fiyat iyi yani ankarada 1500 genelde

Benim çenem küçük ve geride biraz yanaklarimda tombuldu yanlar gidince yüzüm çöktü gibi oldu. O sebeple eski haline donmesini istiyorum. Eski haline dönmeme ihtimali var mı?

Ben de bi 10 gün önce yaptırdım. Ama öyle çok bir etki görmedim. Daha fazla zaman geçmesi mi gerekiyor daha fazla etki için? Hala dişlerimi biraz sıkabiliyorum çünkü. Tam uyuşma hissetmiyorum. Ne zaman başlıyor etkisi?

canım çok mu sıkıyordun bir de kaç cc yaptırdın. Benim de baya büyüktü çok incelme olmadı 3 cc yaptırdığım hâlde, biraz beklemen lazım ve de 3.-4. ayının sonunda tekrarlatmamız lazımmış ondan sonra incelme oluyormuş çünkü en güçlü kas, kol kasından bile güçlü ancak inceliyor

3er cc yapıldı bana da. Ama daha ince olan tarafımda incelme oldu bu hafta farkettim. Zaten kalın olan taragftaysa daha incelme yok
2. Seans gerekiyor demek ki 4 ay sonra tekrar yaparız demişti zaten.

Bende cuma günü yaptırdım gece dişlerimi sıka sıka sabah çene ve diş ağrılarım oluyordu ama maalesef işe yaramadı, dün çenem canımı çok acıttı sabah. Ben anlamıyorum ilk kez yaptırdım acaba az cc mi enjekte ettiler, doktora sordum bir hafta bekle etkisi o zaman çıkar dedi.

Canım inanma etkisi 3 cc yaptırılınca başlıyor ben de ilk az yaptırdık hiçbiri şey olmamıştı. Hangi şehirde ve ne kadara yaptırdın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…