- 19 Aralık 2016
- 69
- 21
- 32
- Konu Sahibi gecevekedicik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin tam olarak etkileri ne zaman gecti acabaYaptırdıktan 4 ay sonraki foto bu. O zaman bile gülemiyor muşum
Düzgün yapılmış masseter botoksu sadece köşeleri inceltir çok güvenli ve etkili bir yöntemdir ben kendim çok araştırarak yaptırdım ve sonra arkadaşlarım içinde aynı doktora gittik herkes çok mutlu
İsteyene özelden doktorumun adını verebilirim
evet lutfen bana da verebilir misiniz doktorunuzun ismini. tesekkurlerDüzgün yapılmış masseter botoksu sadece köşeleri inceltir çok güvenli ve etkili bir yöntemdir ben kendim çok araştırarak yaptırdım ve sonra arkadaşlarım içinde aynı doktora gittik herkes çok mutlu
İsteyene özelden doktorumun adını verebilirim
Şu an son durum nedir acaba :)Ben Bursa da yaptırdım. Biraz incelme oldu tabi ama yine de istediğim gibi tam bir sonuç alamadım 2. seansa gideceğim. Bana 2 seans yeter demişti. 3 e gerek bile kalmaz demişti. bu kalıcı bir uygulama tabi doktorun size verdiği seansları uygularsanız. Normal botox ile karıştırmış arkadaşlar. 1000,00 TL ödedim. Plastik cerraha yaptırdım. Çene botoxunu gözünüze kaşınıza enjekte ettirebilirsiniz diyenler olmuş şaşırdım doğrusu.
kemikli miydi duruşu yoksa et kas gibi mi hayatım?Merhaba canim,
ben yaptırdım cok memnun kaldım.
800 tl ödedim.
Her iki tarafdan üçer noktadan uygulandı.
Yüzüm yuvarlikti benim ve baya incelme oldu .
Mrb,bn de bursada yasiyorum.cene botoxu yaptiricam.sizin son durum ne? Memnun kaldiniz mi? Bi de nerde kime yaptırdınız?Ben Bursa da yaptırdım. Biraz incelme oldu tabi ama yine de istediğim gibi tam bir sonuç alamadım 2. seansa gideceğim. Bana 2 seans yeter demişti. 3 e gerek bile kalmaz demişti. bu kalıcı bir uygulama tabi doktorun size verdiği seansları uygularsanız. Normal botox ile karıştırmış arkadaşlar. 1000,00 TL ödedim. Plastik cerraha yaptırdım. Çene botoxunu gözünüze kaşınıza enjekte ettirebilirsiniz diyenler olmuş şaşırdım doğrusu.
Et kas gibiydi, güncelleme yapayım etkisi kayboldu, tek seans yaptirdim.kemikli miydi duruşu yoksa et kas gibi mi hayatım?
İncelme gözle görülür şekilde miydi ve kaç cc oldu?Et kas gibiydi, güncelleme yapayım etkisi kayboldu, tek seans yaptirdim.
5-6 ay dayanıyor anca.