Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
antalya güzellik merkezleriini araştır yorumlarına bak ya da instagramdan yaptıkları uygullamalara bak canım özel değilse neden yurt dısında yaptırmıyorsun..
Cok var arastirip takip ettigim sagol tavsiyen icin. Instagramdan bakip begenip kendimi emanet edemem o is o kadar kolay degil benim icin.
Atamiz ne demis beni turk doktorlarina emanet edin

4 ay çok kısa bir vakit kullanılan malzeme önemli. Çok rahat 6 aya çıkabiliyor bu zaman.
Hangi doktora yaptırdınız? Benim gittiğim tüm doktorlarda 4. ayda etkisi bariz yok oldu. İlaç için de zaten çok marka yok. Hemen hepsini denedim. Hangi marka botoxtan bahsediyorsunuz?

Hangi doktora yaptırdınız? Benim gittiğim tüm doktorlarda 4. ayda etkisi bariz yok oldu. İlaç için de zaten çok marka yok. Hemen hepsini denedim. Hangi marka botoxtan bahsediyorsunuz?
Ben yarn yaptıracagım size detaylı atarım sizin markanız neydiacaba en kaliteli botoks markası hangisi

Bugun masseter botoks yaptırdım ve agrı eşiğim düşük oldugu için ilacı verirken hissetim.. acı olmadı sadece dolma işlemiydi.. ilacımın adını tam hatırlamıyorum ama sonu portla bitiyor galiba dysport olmayada bilir o heyecanla unuttum bakalm neler olacak doktorum genç hastasın iki seansla bitiririz bu işlemi dedi

Ben yarn yaptıracagım size detaylı atarım sizin markanız neydiacaba en kaliteli botoks markası hangisi
Daha önce defalarca yaptırdım hiç 6 aya kadar etki eden botox görmedim. Söyleyen kişi gerçekten denemiş mi yoksa sadece duyduklarına göre mi konuşuyor diye sormuştum o kişiye.
Dediğiniz markayı biliyorum. Zaten markalar arasında pek fark da yok. Doktorun nereye ne kadar yaptığı önemli. Geçmiş olsun bu arada.

Ya şöyle ki benim doktorum kontrollü yapacağını söyledi 10hani eğer tutmazsa 2 ay sonra ekstra verecekmiş 4 seansta hallederiz dedi.. o yüzden 6 ay a kadar etkili dedim.. ve 4 seans yaparsak bi daha ihtiyacım olmuyormus çünkü yaşım küçük olduğu için ve fazla ilerlemediği için böyle konustu. Bana 70 yasında hastalar geliyor dedi.

ben kısaca size özetliyim yaptırmak isteyenlere.. çenemin masseter kasına beyaz bir kalemle dört nokta işaretledi çenemi sıkmamı istedi işaretlediği noktalara botoksu verdi ve çok ince bir iğne kullandı iğneyi batırırken çok ağrımadı ama ilacı verirken acı değilde farklı bir acı yaşadım ağrı acısı değilde sanki yanagına su veriyorsun hissi ilginç bir his ve beni zorladığı kısım dişimi sıkarken ilacı vermesiydi sonrasında bana sakın verdi ve ilk iki saat sakın çiğnememi istedi ve çiğneme hareketleri yapmamı istedi arada bir sıkıp bırakmamı istedi herneyse ilk saatler sızladı ikinci saatler iğne vurduğu yerin ağrısını hissetim şu anda 3 ile 4 saatlerin arasındayım ve ağrıyan çene kasım biraz daha ağrı oldu sanki hani çok fazla ağrı değilde çenenin yanlarında bir ağırlık var sanki hissiyatı var ama ağzımı açınca çok ağrıyor. Önceki ve sonraki resmleri çektim bakalm fark olacak mı?

Merhaba İstanbulda mı yaptırdınız? yaptırdığınız yeri paylaşabilirmisiniz? hamile kalmadan önce araştırıyordum. Dişlerimi sıkmaktan dümdüz yapmışım. Artık doğumdan sonra yaptırıcam

Malesef istanbulda yaptırmadıım. Ama her estetik hastanesi ya da dişçilerde bulunan estetisyenler yapıyor diye düşünüyorum. Size önerim sadece anatomi bilgisi olan bu konu hakkında eğitim almış estetisyenlere kendinizi emanet edin Benimde ön dişlerim çatlamıştı acilen yaptırmanız gereken bir işlem ve 2-3 seansta yani çene kasınızın ne kadar güçlendiğine göre değişiyor işlem sayısı. seans başı normalde 1000 liraydı ben 700e düşürdüm çünkü bizim ailemiz hep bu doktora gelir.. dişçinizle konusun zaten bi diş filmi çekiyorlar ne kadar gelişmiş messeter kaslarınız onu görüyorsunuz. Ay bi de sen hamilesin bi de emzirme dönemi var+ sinir stres geç olmadan yaptırsydın keşke allah yardımcın olsun şekerim şimdiden. Diş plastiği öneririm gece yatarken diş sıkmasının verdiği zararı önlüyor.

gecmiş olsun canım hangi şehirdesin bir de çiğnemende falan bi problem oldu mu?

bugün çene botoksumun 12.günü galiba tam sayamadım ama 13de olabilir:):).. yüzümde harikkaaa incelme var arkadaslar yüzümdeki erkeksi görüntüüü gitti önceki ve sonraki resimler yapmıstım ya inanamzsınız 2 parmak kuculdu yüzüm resmen ve ben 47 kiloyum bu kadar tombul görünüyormud çok şaşırdım dişlerimi artık sıkmıyorum herkese öneririm biz bi kere daha yapacagız temmuzun ortasında aynı botoksdan :):) umarım sonsuza kadar su diş sıkma işinden kurtulurum ya da fiyatlar düşer keşke fiyatlar düşssseee herkese öneririm kızlar dişinizimi sıkıyorsunuz? yüzünüz çok mu geniş demet özdemirin ki gibi mi koşun koşun yaptırın!!

Canım bende masseter botoksu yaptirdim bugün 2. Günüm acayip şişik ve dokununca ağrıyor normalmi ? Eğer normalse nezaman geçer şişliği ?

Canım bende masseter botoksu yaptirdim bugün 2. Günüm acayip şişik ve dokununca ağrıyor normalmi ? Eğer normalse nezaman geçer şişliği ?
ilk bir hafta çok normal benm ki morardı:):) burdan da cevap verip anlasılan cok tedirgin olmussun korkma bilen biri yaptıysa endiselenme benım ağrım 3.geçti ama morarma baya kaldı 1 hafta kaldı geçti o da çok şükür yüzüm inceldi her gün fotoğraf çek dişerini sıkmadan yüzünün karşılaştır.

aynı doktora birkaç senedir gidiyorum. ilk defa bu seferki botoks tutmadı 48 saat geçmesine rağmen hiçbir değişiklik görmedim. aynı doktor tedaviyi tamamlamalı mı başkasına mı gitmeli? vazgeçsem, paramı iade eder mi doktor?
İstanbul'da, anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı? (kadın doktorlara pek güvenmiyorum bu arada...)

canım kontrol seansın yok mu? bir de botoksun oturması için biraz zaman geçmesini bekle istersen. bazen hemen tutuyor bazen 1 hafta içinde tam oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…