Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
kontrole git hakkını savun büyük ihtimal çene röntgeni çekerler belkide çenen gevsemiştir artık sıkmıyorsundur mesela benım 2.seanstan sonra doktorum dediki seni idare eder bi 4-5 sene dedi..

Merhabalar ben 3 hafta önce yaptırdım.ilk gün hiçbirsey hissetmedim 2. Gün den sonra hafif agrı ve halsizlik hissi oldu doktoruma sordum olabılıyormus.halsizlik hissi 4. Gün gecti fakat o bölgedeki agrı hissi ignelenme hissi 2 hafta sürdü.su an 3. Hafta bıttı fakat sag tarafımdaki agrı gecmedi kulak hızasından sakaklarıma kadar yayılan bır agrı ince hafıf bır agrı güldüğümde yemek yediğimde belirginleşiyor doktorum çene yapım bozuk oldugu ıcın (sag cenem bıraz daha buyuk )sag tarafa yuk daha fazla oldugu ıcın agrı hıssetmen bundan muhtemelen dedı. Bırkac doktora daha sordum ilk ay böyle agrılar olabılır calısmayı bırakan bır kas var ve dıger kasların buna ayak uydurması gerekıyor gibi cevaplar aldım benım önerim cene yapınızda asimetri varsa mutlaka önce cene cerrahına danısın benım işlemımı uzman plastık cerrah yaptı fakat bana ıslemden once cenenızde asımetrı var ve bu agrıya neden olur deseydı yaptırmazdım. 3 hafta oldu ve hala sag şakagımda agrı var batma tarzında bazen basımın arkasına enseme dogru yayılıyor cok can sıkıcı.umarım bırkac aya bu agrı gecer.

Sonuc olarak yüzümde incelme oldu 1cm sanıyorum falat bu agrı ınanın onun mutluluğunu yasatmadı basımın sag tarafında gecmeyen bır agrım oldu. Buda epey endıselenmeme sebep oldu.

Sonuc olarak yüzümde incelme oldu 1cm sanıyorum falat bu agrı ınanın onun mutluluğunu yasatmadı basımın sag tarafında gecmeyen bır agrım oldu. Buda epey endıselenmeme sebep oldu.
Muhtemelen sizinki fazla ilerlemiş olmalı.. benimki çok fazla ilerlememişti.. bence baska doktorlara gidin yanlıs kasada vurmus olabilir.. allah yardımcın olsun cnm buz kompresi uygulayabilirsin belki dokturuna danıs bu ağrı ortadan kalkmalı sosyal hayatını engeller yedigin yemegi zehir eder

canım kontrol seansın yok mu? bir de botoksun oturması için biraz zaman geçmesini bekle istersen. bazen hemen tutuyor bazen 1 hafta içinde tam oturuyor.
aynen bahsettiğin gibi oldu. kontrol gününe doğru etkisini az da olsa göstermeye başladı. ben bu mesajı henüz gördüm maalesef.
çok teşekkür...

Merhaba canim,
ben yaptırdım cok memnun kaldım.
800 tl ödedim.
Her iki tarafdan üçer noktadan uygulandı.
Yüzüm yuvarlikti benim ve baya incelme oldu .

canım doktorunun bilgilerini paylaşır mısın bir de fiyat bilgisini lütfenn

istanbul'da botox yapan estetik cerrah kimler var bildiğiniz? fiyatı da abartı olmasın ama. 2500'e koltuk altı fiyat verdiler bir yerde. bu kadar da olmaz ki!

canım doktorun adını iletişim bilgilerini paylaşır mısın lütfennnn

Ben Bursa da yaptırdım. Biraz incelme oldu tabi ama yine de istediğim gibi tam bir sonuç alamadım 2. seansa gideceğim. Bana 2 seans yeter demişti. 3 e gerek bile kalmaz demişti. bu kalıcı bir uygulama tabi doktorun size verdiği seansları uygularsanız. Normal botox ile karıştırmış arkadaşlar. 1000,00 TL ödedim. Plastik cerraha yaptırdım. Çene botoxunu gözünüze kaşınıza enjekte ettirebilirsiniz diyenler olmuş şaşırdım doğrusu.

Ya kadın dr var ama çok iyi bence. Luva klinik. Bide admin var yersin bi bak istersen. Ama sıra vermiyolar ve sürekli tatildeler gibi

2. Kez yaptirdim 3 ay once ayni sekilde diş sıkma sorunum vardı gündüz bile dişlerini sıkarken buluyordum kendimi ve yüzüm kare duruyordu şu an hem diş sıkmıyorum hem de yüzüm ovalleşti.
Merhaba ilk seansta yüz ovalleşiyor mu ? Ben de istiyorum yaptırmayı ama çok zayıf durur diye korkuyorum. Yapıldıktan sonra etkisi ne zaman başlıyor

Merhaba. Acaba yüz çok zayıflar mi. Demet özdemir gibi mıydı yüzün ? Benim o kadar geniş değil. Hafif köşeli. Ben de hafif oval istiyorum

Merhaba ilk seansta yüz ovalleşiyor mu ? Ben de istiyorum yaptırmayı ama çok zayıf durur diye korkuyorum. Yapıldıktan sonra etkisi ne zaman başlıyor

ovalleşir. ben 3 4 hafta içinde etkilerini görmeye başlamıştım. bence deneyebilirsin ne de olsa kalıcı bir etkisi yok.

Ben kayseri de saffet örs diye bir plastik cerraha masseter botox yaptırmıştım. Aylarca gülemedim çok kötüydü. Erkekler bile yüzüne noldu diye sordu o zamanki fotograflara bakıyorumda gerçekten mahvetmiş suratımı. Gülmüyorken bile bi gerginlik bi saçmalık var. Gülmek istesem zaten gülemiyordum dişçiye diş gösterir gibi bi surat oluyordu. Geri aradım ilgilenmedi bile. Zaten yaptığı dudak dolguları da 4 ay kalıyor. Artık başka bir plastik cerraha gidiyorum. Massaterebotoxu da yazılı güvence verseler bile yaptırmam asla. O yaşadıklarım çok berbattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…