Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Ben de pısmanım 30 yasını gecenler ozellıkle 5 kere düşünsün eger ıngılızcenız varsa lutfen yurt dısı forumlarına goz atın bır suru sıkayet oldugunu goruceksınız işin ilginci de şu orada ki hiç bir doktor bızım buradakıler gibi şaşkınlıkla karşılamıyor. Hatta cogu bellı yasın uzerınde sarkıklık yapabılcegını massaterın aslında derıyı toplayan bır kas oldugunu cok cok cok naçar kalmadıkca yapılmaması gerektıgını vurguluyor

yazdıklarınızı gorunce cok uzuldum inanın, bizler gibi genç bir bayanın daha güzel olacağım diye kendini arap etmesi çok üzücü.
bende yaptırmayı düşünüyordum ama dış görünüş için değil dış sıkma problemim için fakat burdaki olumsuz yorumlar da insanın aklını cok karıstırıyor

Ben diş sıkma sorunu ıcın yaptırdım guzelim yuzüm vardı ama dişimi eritmısım sıkmaktan. Ve yuzum sarktı. Lutfen başka çareler arayın

buna katılmıyorum ben ilk yaptracağm zaman doktor naptın da bu kadar gelişti bu kas dedi. Yaptırdım 1 saat sonra arkdşa falan resim attım acayip incelmşti hemen etkisini göstermşti

Merhaba, yaslarimiz cok yakinmis. yanaginizda bu bahsedilen cokme sarkma gibi birseyler olustumu aceba? Ben suan yabanci kaynaklardan bilimsel yazilari okuyorum, eger cene sikmasinin yaninda overbite (yani agzimizi kapattigimizda ust dislerin ve cenenin alt cenenin cok onunde kalmasi durumu) da varsa tedavi edilmeyen dis sikmasinin agiz kenarlarini ve yuzu asagi dogru cekip sarkitabilecegi, jowl denen o agiz yaninda sarkan derilere sebep olabilecegi, bogaz agrisindan tutun da bogazinizda yabanci bir madde kalmis hissine kadar bir suru seye sebep olabilecegni okudum. bunlari da yasayip masseter yaptirdiktan sonra rahatlayan oldu mu aceba? o dudak kenarindaki sarkik goruntunun gitmesi vs. gibi? Ben inanilmaz zayifken bile yanaklarim etli asiri dis sikma sorunum da var ama ne kdri masseter ne kdri buccal fat vs anlayamiyorum, ne karisik bir is bu :)

Bugun masseter botoksumu yeniletmeye gidiyorum her 6 aya bir giderim. Yüzümdeki kare his çıkmadı normalde 6.ayın sonunda çıkardı ama bu sefer çıkmadı yalnız biraz ağrılarım başladı çenemde özellikle sabahları. Bu arada önceki ve sonraki fotoğraflarımı burda paylaşsam vesikalık resimlerimi olay olur diye düşünüyorum çünkü beni gören arkadaşlarım neden bu kadar zayıfladın gibisinden konuşurlar. Aslında kilom aynı beni gördükleri tanıstıkları zaman ile. Ama masseter yüzü incelttiği için acayip derece zayıf görünüyorum gerçekten. Masseter botoksu kara suratlara öneririm ben de kare surattım ama doğuştan değildi. Zaten bu çene kası yaparak sonradan gelişti.. belki erkeğe yakısabilir ama kadına yakısmıyor. Ben estetik için gitmemiştim direkt dişçim acilen yaptırman lazım dediği için gittim. Ve çok memnun kaldım sorularınız varsa yanıltlayabilirim çünkü daha tecrübeliyim

Merhaba sorunuzu smdi görüyorum kusura bakmayın. Benim yanaklarım sarkmadı. Çenem çok zayıfladı. Acayip memnunum. Sabah ağrılarım geçti. Bunun dışında zaten ben de olan bir şey vardı ön dişlerim biraz öne doğru olduğunu söylebilirim kayma değil bu benim anatomik yapımda vardı diye hatırlıyorum belki yan etkileri doğrudur çünkü bu kadar önde de değildi... Eğer ağrılarınız oluyor ve kare yüzden şikayetciyseniz yaptırın derim ben çünkü ağrılar dayanılacak gibi değil sizi cok iyi anlıyorum

Merhaba bende de diş sıkma sorunu ileri seviyede botoks yaptırdım yuzum asagı dogru sarktı. Gece plagı yaptırdım ama hala cenem agrıyor baskı yapmaya devam edıyorum cunku ve dıs aıktıgım ıcın yuzumun seklı degıstı. Fizyoterapi de nasıl bır tedavı uygulanıyor kısaca bahsedermısnız

Merhaba bunu yigenim yaptiracak. 21 yasinda. Dislerini cok sıkıyor dişçi önermiş. Bize İstanbul'da tavsiye edebilecegin bi dr varmi?

Merhabalar, benim çene şeklim küçüklükten beri kemiklikliydi ama yaşım ilerleyince daha belirgin oldu yüzümde dikdörtgenlik var ama yorumları okuyunca korktum birde çene ucum varla yok arası küçük üst dişim alt dişimin üstünü kapıyor ,ünlüler hangi doktora yaptırıyorda böyle iyi sonuçlar alıyor?

Birde sürekli dişçiye gidiyorum artık bıkmış durumdayım sürekli diş ağrılarım oluyor bunu artık çene yapıma bağlıyorum, özellikle köşe kısmında fazla bir ağrı var yok mu çözümü dişçiye gimekten bıktım ama yüzümün çökmesinden korkuyorum

Evet ya bende aynı seyi duaundum. Unluler güzel oluyor burda sorun yasayan çok kişi olmus.

Ben yaptirmadim. Burdan tavsiyelere fotoğraf gormeden inanmayin. Bi kac tane isteyin. Dr. Asistanlari kendi doktorlarina yaptırmış gibi anlatip övüyor. Eskiden boyle degildi bu site. Cok guveninirligi kalmadi artik. Ben burdan sordum sizin gibi yanildim. Kendim buldum yigenimi goturdum. Nisantasinda 1000 tl ye yapti. O dış sikiyordu durdu. Doktor ogrenci indirimi yapti. 1500 ama 1000 e yaparim ogrenciye dedi. Gorsel olarak degismedi ikinci de olurmuş. Ama bizim icin onemli olan diş sikmaaydi.

Merhaba,
Aynı durumdan muzdarip oldum. Yüzünüzün son hali nasıl oldu? Eskiye döndü mü ?

nerede yaptırdınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…