Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Benim çene boyum cok genişti. Ve tam kadınsal bir oran yakaladm. Malesef ki önceki sonraki fotoğraflarm diğer telefonumda kaldı. Hem ağrıdan kurtuldun. Hem de herkes yüzüme bir güzellik geldigini söylediler. Hatta bir tık zayıf gösterdi. Buradan doktor adı paylasmak uygun mu bilmiyorum mesaj atarsanız doktorumu öneririm. Uzmandır işinin ehlidir.

Mesaj atarsanız özelden önerecegm tek bir doktor var işinde çok iyidir buradan paylasmak etik olacagını düşünmüyorum

Arkadaşlar çene botoksum için şu anda çok memnunum 4-5 sene 6 ay a bir veya daha uzun süreler olmak üzeri 5 seans yaptırdım. Çok memnun kaldım. Ve artık sabahları çenem ağrımıyor. Yüzümdeki erkeksi görüntü gitti. Önereceğim tek doktorum var işinin ehlidir Adanada yaşıyorum. İsmini instagram adresini size verebilirim. Özelden yazarsanız tabi ki buradan vermek etik olmaz. Çene botoksu dışında bu işin hiçbir tedavisi yok erteleyerek daha çok sıkıp güçlendiriyoruz çene kasımızı. Ve vücudumuzun en güçlü yeri çenedir. Hem dişlerde deformasyon hem de yüzdeki eril görüntünün sebebidir. Mesajlarınızı bekliyorum

Banada yazarsanız çok sevinirim

Merhaba son durumunuz nedir

Massaster botoksu PİŞMANLIKTIR!!
Uzun yıllardır dişlerimi sıkıyorum ve hatta ön dişimi kırmışlığım vardır.
Sürekli alnıma botoks yaptırıyorum ve çok memnunum gerçekten, en son yine botoksumu yenilerken masester botoksu da yaptırayım dedim. Yaptırmaz olaydım. Henuz daha 1 hafta oldu ve etkisi başlamaya başladı. Gülüşüm gitti resmen! Gülerken garip, sanki tiksiniyormuşum gibi bir gülme şekli oluştu. Yanaklarım hiç oynamıyor. Ayrıca yemek yerken de çok çenem yoruluyor, zaten çenem problemliydi benim. Sırf onun için yaptırmak istemiştim halbuki. Kesinlikle yaptırmayın diyorum.. yüzüme bu kadar etki edeceğini bilseydim asla ama asla yaptırmazdım.

Ay allah korusun ben de böyle etki olmadı. Acaba yanlış kasa mı yaptılaaar

Ay allah korusun ben de böyle etki olmadı. Acaba yanlış kasa mı yaptılaaar
buyuk ihtimalle gülme kasıma da geldi botoks.. veya yapması gerekenden fazla doz sıkmış da olabilir. Tek isteğim şuan biran önce botoksun etkisinin geçmesi ve eski gülüşüme geri kavuşmak. Bu arada yanaklarım da biraz sarktılar.

Eski haline döndümü yüzünüz

Merhaba bende aynı sorundan dolayı çok üzgünüm yüzünüzün son durumu nedir

Son Durumunuz nedir cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…