-
- Konu Sahibi gecevekedicik
Yanaklarınız eski formuna döndü müMerhaba acaba o sarkma etkisi gecti mi bende de aynı durum var çok üzülüyorum yanaklarınız tekrar eski haline geldi mi
Bence yapmayın eger 30 yas ve uzeriyseniz daha ciddi dusunun yuzde asagi dogru sarkma uzama yapiyorben yaptırdım 4 ay önce ağzım yüzüm yamulmadı sadece az gülebildim bir süre ama sonra düzeldi. benim şikayetim alt yüzüm inceldi. çene kaslarım görünmez oldu. sizce bu etki geçici mi çene kaslarım yeniden kuvvetlenir mi? ilk yaptırışımdı senede bir tekrarlatabilirim ama daha sık değil.
Yaptırmazsanız zaman geçtikçe kaslar kuvvetlenip eski halini alıyor.ben yaptırdım 4 ay önce ağzım yüzüm yamulmadı sadece az gülebildim bir süre ama sonra düzeldi. benim şikayetim alt yüzüm inceldi. çene kaslarım görünmez oldu. sizce bu etki geçici mi çene kaslarım yeniden kuvvetlenir mi? ilk yaptırışımdı senede bir tekrarlatabilirim ama daha sık değil.
yaptı evet sarkma degil de uzama...bir daha boyle yogun yaptırmayacagım ve senede 1 kez belkiBence yapmayın eger 30 yas ve uzeriyseniz daha ciddi dusunun yuzde asagi dogru sarkma uzama yapiyor
sizinki kaç ayda eski haline dönebildi acaba?Yaptırmazsanız zaman geçtikçe kaslar kuvvetlenip eski halini alıyor.
GÜLÜŞÜNÜZ DÜZELDİ MİMassaster botoksu PİŞMANLIKTIR!!
Uzun yıllardır dişlerimi sıkıyorum ve hatta ön dişimi kırmışlığım vardır.
Sürekli alnıma botoks yaptırıyorum ve çok memnunum gerçekten, en son yine botoksumu yenilerken masester botoksu da yaptırayım dedim. Yaptırmaz olaydım. Henuz daha 1 hafta oldu ve etkisi başlamaya başladı. Gülüşüm gitti resmen! Gülerken garip, sanki tiksiniyormuşum gibi bir gülme şekli oluştu. Yanaklarım hiç oynamıyor. Ayrıca yemek yerken de çok çenem yoruluyor, zaten çenem problemliydi benim. Sırf onun için yaptırmak istemiştim halbuki. Kesinlikle yaptırmayın diyorum.. yüzüme bu kadar etki edeceğini bilseydim asla ama asla yaptırmazdım.
Siz kime yaptırdınız?İşlemi yaptırdıktan sonra 10 ayda döndü.ben hiç dönsün istemedim ama. Yüzümün inceliği dişil enerji kattığını düşünüyordum. Dikdörtgen olunca daha eril hissediyordum.. ve çene ağrılarım yine arttı bu işlemi yaptırmayınca sabahları ağrılı çene ağrısıyla uyanıyorum( eskiye göre ağrılarım az).. Eğer siz işlemi ilk yaptırışınızsa daha erken döner merak etmeyin.
Doktor mustafa cihangire yaptırdım. Memnunda kaldım <3 iyi günlerSiz kime yaptırdınız?
Baktım şimdi Samsun’daymış doktor cnö ben İstanbulDoktor mustafa cihangire yaptırdım. Memnunda kaldım <3 iyi günler
Ve de diş hekimleri yapabilir.Kolay bir uygulama diye biliyorum. Sadece botoxu sıktığınız kaslara enjekte ediyorlar. Fazla para isteyenlere yüz vermeyin. Botoxu yanınızda açsınlar. Yaşınız uygunsa, alın ve göz çevresinde kırılıklık varsa açtıkları botoxu buralara da enjekte etmelerini isteyebilirsiniz. Çünkü açıldıktan sonra birkaç gün içinde atılması lazım ve genelde insanlardan tüp parasını tam alıyorlar. Sonra kurnazlık yapıp başka insanlara da enjekte edenler ve onlardan da tam tüp parası alanlar var tabii. Plastik cerrahlar ve botox uygulama eğitimi almış tüm doktorlar yapabilir.
Hayır adanada instagram adresi @drmcihangirBaktım şimdi Samsun’daymış doktor cnö ben İstanbul
Benim çenem ağrıyordu çene ağrısıda dişlerime vuruyordu sabahları özellikle.. çene sıkmasından canm.Merbalar bende de sikma problemi var dis sikanlarin ne gibi problemi oluyor siddetli dis agrisi ceken var mi yoksa sadece cene agrisi bas agrisi mi yapiyor son 2 haftadir benim dislerim asiri agriyor ve butun dislerime vuruyo fakat hangi disin agridigini bilmiyorum 3 doktorda dislerimde herhangi bi sorun gormediler acaba bu agrilarin sebebi dis sikma olabilir mi ayrica bu agriyla birlikte bas agrisida oluyor bazen kulak agrisi fakat yogun olarak dislerim asiri derecede agriyor ayni seyleri yasayan var mi merak ettim açikçası
ben yaptırdım 4 ay önce ağzım yüzüm yamulmadı sadece az gülebildim bir süre ama sonra düzeldi. benim şikayetim alt yüzüm inceldi. çene kaslarım görünmez oldu. sizce bu etki geçici mi çene
Merhaba, benimde gülmemde sorun var 2 hafta oldu yaptıralı. Bir süre gülemedim ama düzeldi demişsiniz ne kadar zamana gülmemiz düzeldi acaba?ben yaptırdım 4 ay önce ağzım yüzüm yamulmadı sadece az gülebildim bir süre ama sonra düzeldi. benim şikayetim alt yüzüm inceldi. çene kaslarım görünmez oldu. sizce bu etki geçici mi çene kaslarım yeniden kuvvetlenir mi? ilk yaptırışımdı senede bir tekrarlatabilirim ama daha sık değil.
Arkadaslar bugun normal botoks ve measseter botoksumun ikinci gunu dun elmacik kemiklerimin alti coktu, yasim 26. Cok korkuyorum iyice zayiflayacak suratim diye. 4 ayda eski haline doner mi sizce ya da yapilabilcek bir islem var mi ne olur yardim edi
Merhaba noldu acaba 3-4 yıl geçmiş aradan ama yüzünüz düzeldi mi acaba nolur cevap yazon bende 15 gün önce yaptırdım kahroldum ağlamaktanMerhaba, benimde gülmemde sorun var 2 hafta oldu yaptıralı. Bir süre gülemedim ama düzeldi demişsiniz ne kadar zamana gülmemiz düzeldi acaba?
merhaba düzelme oldu mu acaba yüzünüz toparladı mı lütfen cevap yazın günlerdir kahroldum aynı işlemi yaptırdım bendebuyuk ihtimalle gülme kasıma da geldi botoks.. veya yapması gerekenden fazla doz sıkmış da olabilir. Tek isteğim şuan biran önce botoksun etkisinin geçmesi ve eski gülüşüme geri kavuşmak. Bu arada yanaklarım da biraz sarktılar.