- Konu Sahibi gecevekedicik
-
teskkur ederim cok sevindim bu durumaBence masseter botoks hali güzel olmus öncesinde sanki agzınızda yiyecek varmıs gıbı ya da dolgu yaptırırsınız da yanak şişer o sekılde duruyormus o görüntü gitmiş ve guzel olmus
ya yüz sekline gore degisiyo cok memnun olanlar da var bunun belli bir kıstası yok anladigim kadarıyla.memnun kaldiysaniz ne guzel ise yaramışBen yaptırdım 1 ay oldu ve memnunum
Bence gayet iyi görünüyo bende kormuştum siz öyle diyince eski gali yanlardan çok çıkıkmış yüzünüz güzelleşmişbu da smdiki
çenenizin eski ve yeni halini atarmısınız acaba çok merak ettim bende yaptırmak istiyorum çok kararsızımbenim tam 1 bucuk sene oldu ve hala hicbi farki yok massster botoksu sakin yaptirmayin tavsiyem eski haline dönmüyor surat 5 yas yaslandim resmen ve gecmiyor etkisi kaslarim söndü kaldi ordaki.gidip jawline yaptricam duzelsin diye bu sefer de onu yanlis yaparlar daha kötü olur suratim diye korkuyorum.köseli suratimi cok ozledim
Yüzünüz çok güzel, önceden cildiniz daha gergin ve dinç görünüyormuş. Şimdi de biraz daha gevşek görünüyor ama sonraki resimde mutsuz olduğunuz için de olabilir. Peki bu işlemin geri dönüşü yok mu eritme vsbu da smdiki
NE yaptı da düzeldi?Beni mağdur eden doktor bile gel yardımcı oluruz dedi gittim düzeltemedi tabii o ayrı bi konu keske ısık dolgusu yaptırmasaydım hem 2000 liram gitti hem sorun düzelmedi üstüne bi de daha kötü oldu cok şükür kanatsız melek Doktorum kurtardı beni bu lanetten zor da olsa
teskkur ederim cok sevindim bu duruma☺☺ama ben kendimi yaşlanmis gbi hissediyorum o ayrı tabi
Bir şey söyleyeceğim çokkk güzel olmuş.bu da smdiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?