- Konu Sahibi gecevekedicik
Aa kasap mı bunlar yaMasseter botokstan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kasap mı bunlar yaMasseter botokstan
O kadar psikolojim bozuldu ki 3 aydır hissetmiyorum hem dudaklarımı hem yüzümüAa kasap mı bunlar ya
Diplomasını marangozdan aldı benceAa kasap mı bunlar ya
Bu kadar basit bi işlemden bu kadar mağdur insanın olması beni şoka uğrattı çok üzücü Doktorum 5 dakikadan az bi sürede hallediyor hem de kalemle falan işaretlediği de yok gözü kapalı halledebilir 2 kez yaptırdım hayatımda hiçbir sorun çıkmadı. Yazık günah ya insanların sağlığıyla oynuyor. Cok büyük geçmiş olsun hatasının arkasında durmadı mı doktorunuz?O kadar psikolojim bozuldu ki 3 aydır hissetmiyorum hem dudaklarımı hem yüzümü
Gecer gecer dedi basından saldı ama 3 ay oldu hala aynı sizin doktorunuz kimdiBu kadar basit bi işlemden bu kadar mağdur insanın olması beni şoka uğrattı çok üzücü Doktorum 5 dakikadan az bi sürede hallediyor hem de kalemle falan işaretlediği de yok gözü kapalı halledebilir 2 kez yaptırdım hayatımda hiçbir sorun çıkmadı. Yazık günah ya insanların sağlığıyla oynuyor. Cok büyük geçmiş olsun hatasının arkasında durmadı mı doktorunuz?
Beni mağdur eden doktor bile gel yardımcı oluruz dedi gittim düzeltemedi tabii o ayrı bi konu keske ısık dolgusu yaptırmasaydım hem 2000 liram gitti hem sorun düzelmedi üstüne bi de daha kötü oldu cok şükür kanatsız melek Doktorum kurtardı beni bu lanetten zor da olsaGecer gecer dedi basından saldı ama 3 ay oldu hala aynı sizin doktorunuz kimdi
Sizin tam olarak ne zaman geçmeye başladı etkisi acaba ? Bende yaptırdım. 3 ay oldu. Dediğiniz gibi yanaklarım sarktı yüzüm en az 10 yaş yaşlı duruyor. Psikolojim alt üst oldu. 11 ay dediniz baya toparlanmış cok şükür. Ancak ne zaman toparlanmaya başladı? Daha ne kadar böyle mutsuz gezeceğimEvet çok sarkmiştı. Resmen bes yaş yaşlı görünüyordum. Cok pisman olmustum. 11 ay oldu yapalı. Etkisi gecti baya toparladı. Pskolojimde düzeldi. Hic tavsiye etmiyorum. Kedinlikle hayır
Bende aynıyım ve cok mutsuzum sizin ne kadar oldu yaptıralı? Hiç düzelme olmadımı napıcaz böyle yaSelam kizlar ,
Masseter Botox yapip cok memnun kalanlar icin gercekten cok seviniyorum.. cunku bende okadar yanlis gitti ki , keske daha once boyle forumler okuyup Yan etkilerin bilseydim asla yaptirmazdim..
( dikkat edin cok fazla masseter Botoks yapanlar kemik erimesi bile olabiliyormus)
Bendeki olan komplikasyon
*yanaklarim ve sol taraf Felc olmasi
*agzimin koseleri dusmesi
*yanagim sarkmasi
*daha cok cizgiler olmasi
*gulemiyorim
*cok Zor cigniyorim
*yanaklarim coktu
*konusurken bazen tukmumu tutamiyorim
*psikolojim bozuldu
Evet yuzum kuculdu ama bende cok cirkinlestim... utancimdan disari cikamiyorum..
Sizin ne kadar oldu yaptıralı? Bende hepsi oldu.yüzüm resmen felç olmuş gibi. Yanaklarımın yanları boşaldı. Gülemiyorum. Cenemde cigneme esnasinda zorlaniyorum ve ses cikiyor. Yanaklarim sarktiBende hissizlikte oluştu dudaklarımda bile var hissizlk uyuşma acaba iğneyle sinirlerime mi hasar verdi bilmiyorum
Benim 3 ay oldu ve uyuşma var dudak cevremde ve alt çene hattında hissizlik var. psikolojik çöktüm . Sizde de hissizlik var mı gecicidir umarımSizin ne kadar oldu yaptıralı? Bende hepsi oldu.yüzüm resmen felç olmuş gibi. Yanaklarımın yanları boşaldı. Gülemiyorum. Cenemde cigneme esnasinda zorlaniyorum ve ses cikiyor. Yanaklarim sarkti
His kaybı botoksa bağlı mı oluşmuştur ben artık acaba sinire mi denk geldi diye düşünmeye başladımBende aynıyım ve cok mutsuzum sizin ne kadar oldu yaptıralı? Hiç düzelme olmadımı napıcaz böyle ya
Ben de hissislik yok artik ilk zamanlar kaskatiydi cenem yanlarim bosalinca oralari hissedemiyordum. Dudak kenarlarim carpilmis gibiydi sekilsiz gulunce carpiBenim 3 ay oldu ve uyuşma var dudak cevremde ve alt çene hattında hissizlik var. psikolojik çöktüm . Sizde de hissizlik var mı gecicidir umarım
Yok bende hissislik yok suanda. Ilk zamanlar uyusuk gibiydi. Kaskatiydi anlayamiyordum ne oldugunu. Agzim acilmiyor gulemiyorum sinirdenmi uyusugum botoksdanmi bilemedim. O his gecti . 3 ay oldu o kadar sert degil. Az guluyorum az aciliyor agzimi.Kaslarim yanlarda sisiyor elime geliyor ancak eskisi gibi degil. Yuzum eski halini almadi. Cenem kilitleniyor ve yemek yerken bile bazen tik tik otuyor.Benim 3 ay oldu ve uyuşma var dudak cevremde ve alt çene hattında hissizlik var. psikolojik çöktüm . Sizde de hissizlik var mı gecicidir umarım
cok uygunmus. ben istanbulda arastırıyorum. 1500 hep.Teşekkür ederim bana 800 civarı dediler sizce uygun mu?