Çene Estetiği Masseter botoks (çene botoksu)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Düzenli yaptırıyorum yılda 3 kez. Etkisi 4 ayda geçmiyor bence yani komple eski haline asla dönmüyor kas daha doğru anlatımla eski gücüne siz yaptırdıkça yeniden ggüçlenmesi git gide azalıyor.
Ben dişlerimi sıktığım için yaptırıyorum, dış sıkmaktan dışım kırılmıştı 2 3 yıl önce
İsanbul'da mi yaptırıyorsunuz, ücreti nedir?

Merhaba, Kayseri'de masseter botoks yaptırıp memnun kalan var mı? Tavsiye eder misiniz?Benimde çenemde sürekli ağrı var Diş Doktoru dişlerimi sıkmaktan kaynaklandığını ve çenemin çıkmak üzere olduğunu söyledi.Kas gevşetici ile rahatladım ama ağrı tekrar başladı ve gün içinde bile dişlerimi sıkıyorum.

Arkadaşlar selamlar. Ben de düşünüyorum yaptırmayı ama kafam karıştı, tam olarak noluyor yani mesela Hande Erçel'deki estetik bu mu? fotografları ekliyorum öncesi sonrası etkisi buysa yaptıranlar yazarsa sevinirim:))
Eki Görüntüle 2592984 Eki Görüntüle 2592985

selam canım. ben de masseter Botox yaptırıyorum düzenli. ama sadece masseter bu kadar farklılaştırmaz yüzü. evet belli ölçüde inceltir ama bunda 4cc çene dolgusu falan var. maşallah yüze dair ne varsa yaptırmış, inceltmiş. bazlama yorumundan sonra baya hırslanmış :d

merhaba ben 18 yaşındayım stresli bir dönem geçirdiğim için dişlerimi çok sıkıyordum ve kırıyordum ve kırdıkça daha çok strese giriyordum plak yeterli olmadı ben de 3 martta diş hekimine botoks yaptırdım sol tarafla çiğnediğim için daha çok gelişmişti sol çene kasım oraya 30 küsür bir şey sağa daha az yaptılar ayrıca göz hizamdan kafama da yapıldı yüzüm inceldi ama yanaklarımda gamzelerim vardı şuan yoklar gülemiyorum eski haline döner mi gamzelerim geri gelir mi özellikle solda derin bir gamzem vardı ama şuan hiçbir şey yok dümdüz ve kasamıyorum bile diş sıkmaya ve dişlerimi kırmaya yardımcı oldu fakat estetik olarak berbat lütfen etkisi ne zaman geçer eski halime döner miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi çok gergin ve üzgünüm

selam canım. ben de masseter Botox yaptırıyorum düzenli. ama sadece masseter bu kadar farklılaştırmaz yüzü. evet belli ölçüde inceltir ama bunda 4cc çene dolgusu falan var. maşallah yüze dair ne varsa yaptırmış, inceltmiş. bazlama yorumundan sonra baya hırslanmış :d
hande erçel yurtdışında hollywood yanağı ameliyatı oldu bir de masseter yaptırmış o kadar dolgusu yok belli yoksa yanakta falan dalgalı görüntü olur.. maşallah zaten çok güzel

merhaba ben 18 yaşındayım stresli bir dönem geçirdiğim için dişlerimi çok sıkıyordum ve kırıyordum ve kırdıkça daha çok strese giriyordum plak yeterli olmadı ben de 3 martta diş hekimine botoks yaptırdım sol tarafla çiğnediğim için daha çok gelişmişti sol çene kasım oraya 30 küsür bir şey sağa daha az yaptılar ayrıca göz hizamdan kafama da yapıldı yüzüm inceldi ama yanaklarımda gamzelerim vardı şuan yoklar gülemiyorum eski haline döner mi gamzelerim geri gelir mi özellikle solda derin bir gamzem vardı ama şuan hiçbir şey yok dümdüz ve kasamıyorum bile diş sıkmaya ve dişlerimi kırmaya yardımcı oldu fakat estetik olarak berbat lütfen etkisi ne zaman geçer eski halime döner miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi çok gergin ve üzgünüm
canım hekim değilim ama 1 sene içinde eskisine yakın hâl alır botoksu vücudundan daha kısa sürede atmak istiyorsan bol bol spor ve terlemeni öneririm

kızlar cok araştırdım benim derdimin çaresi masseter botox o_O tam heveslendim yaptırmak için, hamile olduğumu öğrendim, simdi araştırdım doğumdan sonra 4 ay geçince botox yapılabilir yazıyor bir cok yerde..yani emzirme sürecinde de sakıncası yok diyor..hele o gün bir gelsin doktoruma sorup hemen yaptiricam kısmetse

kızlar cok araştırdım benim derdimin çaresi masseter botox o_O tam heveslendim yaptırmak için, hamile olduğumu öğrendim, simdi araştırdım doğumdan sonra 4 ay geçince botox yapılabilir yazıyor bir cok yerde..yani emzirme sürecinde de sakıncası yok diyor..hele o gün bir gelsin doktoruma sorup hemen yaptiricam kısmetse
Yaptır kardeşim çok rahatlıyor insan.. benm haziranda 4.botoksumu yaptıracağım galiba her 6 ay’a bir yaptırdıgım için unutuyorum artık şok rahat herkeae tavsiye ederim🌹 hayırlı olsun bebişin. İyi akşamlar

Ben yaptrdim izmirde bayraklida mono saglik diye bir ozel klinikte ama dedgim gbi ben memnun kalmadim kisisel fikrim yuz sekliniz deiscegi icin garip gelme ve begenmeme olasiliginiz yuksek kontrol seansi yapildi 3 hafta sonra benim gittigim yerde
Merhaba.. Mono sağlığın ismi değişti sanırım ben de uzun süredir takip ediyorum, orada hangi hekime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? Bu salgın döneminden sonra gitmeyi düşünüyordum

Arkadaslar ben tam 9 ay once masseter botoksu yaptirdim ve asiri pismanim bayanin soyledigi herseye hak veriyorum yüzü kesinlikle yaslandiriyo asagi dogru cekiyo yumusayan kaslardan dolayi yüzdeki dinc goruntu gidio dirilik dolgunluk gidio.ve yuz acayip kuculuyo,yuvarlak gidili bisy oluyosun ki benzayif bi insan oldugum icin cok kotu oldu bu goruntu köseli suratim seksiymis cok da haberim yokmus.sacimi hep salmak istiyorum toplamlyamiyorum kac aydir cnku toplayinca profilden hic guzel bi goruntu olmuyo boynunuz kalinlasmis gbi bi durum oluyo.cok üzgünüm bu durumdan psikolojim bozuldu ve doktoruma gittigimde bana hayir boyle daha guzel oldun dedi sadce.halbuki ben gecici bi uygulama diye yaptrmistim 6 ay sonra gecmeyince napocagimi bilemedim ve hala da hicbi deisiklik yok lutfen yaptiran varsa ve benle ayni durumu yasayan gecicek mi bu yoksa kalicak mi bisy soylesin cok
Korkuyorum boyle kalicam diye asiri pismanim
Arkadaslar ben tam 9 ay once masseter botoksu yaptirdim ve asiri pismanim bayanin soyledigi herseye hak veriyorum yüzü kesinlikle yaslandiriyo asagi dogru cekiyo yumusayan kaslardan dolayi yüzdeki dinc goruntu gidio dirilik dolgunluk gidio.ve yuz acayip kuculuyo,yuvarlak gidili bisy oluyosun ki benzayif bi insan oldugum icin cok kotu oldu bu goruntu köseli suratim seksiymis cok da haberim yokmus.sacimi hep salmak istiyorum toplamlyamiyorum kac aydir cnku toplayinca profilden hic guzel bi goruntu olmuyo boynunuz kalinlasmis gbi bi durum oluyo.cok üzgünüm bu durumdan psikolojim bozuldu ve doktoruma gittigimde bana hayir boyle daha guzel oldun dedi sadce.halbuki ben gecici bi uygulama diye yaptrmistim 6 ay sonra gecmeyince napocagimi bilemedim ve hala da hicbi deisiklik yok lutfen yaptiran varsa ve benle ayni durumu yasayan gecicek mi bu yoksa kalicak mi bisy soylesin cok
Korkuyorum boyle kalicam diye asiri pismanim
Merhaba bende yaptırmak istiyorum 47 kiloyum zayıfım yüzüm büyük gözüküyor korktuğum şey sizin bahsettiğiniz olay aslında bir kaç gün sonra yaptırmak istiyordum araştırırken sizi gördüm yani mantıklı olanda orda incelme olunca gıdı oluşması doktorum olmazsın dedi ama herkes farklı telden çalıyor merak ediyorum şuan fotoğrafını atabilme şansınız varmı ve şuan durumunuz nasıl geçti mi iyi mi oldu aynımı?

Ne var korkacak anlamadım. Diş sıkma yüzünden çeneniz ağrır kemik eklem rahatsızlığı başlar ya da dişlerinizi kaybedebilirsiniz. Diş doktorum yaptırmazsan dişsiz kalırsın demişti. Ben 1,5 yıldır yaptırıyorum. Hiçbir sıkıntım olmadı. Kare yüzüm artık oval ve daha feminen. Mutluyum çok
Bende yaptırmayı düşünüyorum 47 kiloyum ve yüzüm kare ama çoğu kişi yüz incelince gıdım çıktı diyor banada mantıklı geliyor ve bundan korkuyorum gıdı çıktımı nasıl oldu anlatır mısınız?

X