• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

masraflı mı?

Arabanın masrafı tabii ki çok..Vergisi, kaskosu..Dizel arabalar pahalı, benzinli arabaların benzin masrafı.
Ben 1.5 saatlik yolu 100 liraya gidip geliyorum misal..Şehir içinde devamlı altımda..Masraflı yani..ama rahat..

Arabanın masrafı tabii ki çok..Vergisi, kaskosu..Dizel arabalar pahalı, benzinli arabaların benzin masrafı.
Ben 1.5 saatlik yolu 100 liraya gidip geliyorum misal..Şehir içinde devamlı altımda..Masraflı yani..ama rahat..

Ben 100 tl bir aylık mutffak masrafım derim harcayamam benzine :)

Sorun ne arkadasim bu konu sizi niye bu kadar rahatsiz etti gercekten merak ettim
seni ne rahatsız ettiyse benide o etti.neyse ben hanımefendiye ilk yazdığıma bakarsan evinin boş odasını nasıl dolduracağı ile ilgili konunun üstüne bunu görünce ne güzel herkezin böyle derdi olsa dedim kendisinin verdiği cevaplara istinaden buraya geldi konu size ne oldu ?

Araba gibi bir Rahatlık yok.
Ev Alıp kira gelsin diye, otobüs dolmuş yolculuğu yapamam ben. Hele bi de bebişiniz varmış çok rahat edersiniz bence. kapınızın önünden istediğiniz yere istediğiniz saatte gitmek güzel bir Rahatlık. Masraflarını düşünmüyorsunuz bir yerden sonra.

Hanımlar,
Lütfen polemiğe girmeyin.

Araba konusunda yazmış zaten arkadaşlar, sıfır alacaksanız ilk zamanlar sadece mtv, kasko, trafik sigortası masrafı olur ki o da mtv 2 taksitle alınıyor, her taksit 450-500 civarı, kasko full yaptırırsanız az 2000 tutar, 250-300 TL. trafik sigortası ve tabii aylık benzin veya mazot masrafınız da olur, yakıtı düşüklerde kullanıma göre değişir, aylık ortalama 200 lira da gider daha fazla da gidebilir.

Med,
sen o arabayı sat gülüm, 1,5 saatlik yolda 100 lira çok yakıyor, benzin de olsa mazotta olsa tüketimi fazla.
Biz 800 kmlik şehirlerarası yolda 150 liralık benzinle gidiyoruz hayatım. Hadi zam geldi şimdi olsun olsunda 200 lira olsun.

Hanımlar,
Lütfen polemiğe girmeyin.

Araba konusunda yazmış zaten arkadaşlar, sıfır alacaksanız ilk zamanlar sadece mtv, kasko, trafik sigortası masrafı olur ki o da mtv 2 taksitle alınıyor, her taksit 450-500 civarı, kasko full yaptırırsanız az 2000 tutar, 250-300 TL. trafik sigortası ve tabii aylık benzin veya mazot masrafınız da olur, yakıtı düşüklerde kullanıma göre değişir, aylık ortalama 200 lira da gider daha fazla da gidebilir.

Med,
sen o arabayı sat gülüm, 1,5 saatlik yolda 100 lira çok yakıyor, benzin de olsa mazotta olsa tüketimi fazla.
Biz 800 kmlik şehirlerarası yolda 150 liralık benzinle gidiyoruz hayatım. Hadi zam geldi şimdi olsun olsunda 200 lira olsun.

Benzinli mudurum..git gel, sehir ici isleri gor v.s 100 lirayı buluyor valla..

Back