maskara tavsiyesi

Flormarın markaralarından memnun olduğum kadar başka üründen memnum kalmadım ben hypnoz drama maskara aldım gittim bayıldım 60 tl yi indirimde diye birde çok iyi yorumlar okudum bu maskara hakkında dayanamadım aldım bi süre kullandıktan sonra kirpiklerim dökülmeye başladı hiçte öyle vadettiği gibi dolgunluk sağlamadı.. Maybelline ürünlerinde de aynısı oldu hiç memnun kalmadım açıkcası, lorealinde hiç bir ürünü iyi gelmiyo bana cildim tepki gösteriyo loreal ürünlerine kabul etmiyor.. Flormarın ürünleri iyi geliyo bana :)

Ben Loreal Manga kullanıyorum arkadaşlar ve oldukça da memnunum. Daha öncelerde de Maybelline The Colossal kullanıyordum, ondan da memnundum.

ben bi avon almıştım ismini hatrlamıyorum onun frçası çok gzeldi birde maybeline aldım onlardan memnun kaldım :)

Yves Saint Laurent Mascara volume effect kesinlikle tavsiye ederim. Lancome drama,doll eyes kullandım kokusu güzel fakat bir ysl değil.bir de sephora nın kendi rimeli var o da güzel denemenizi tavsiye ederim kızlar

rimmen london lash accelator endless -18tl
kime tavsiye ettiysem memnun kaldı
fiyat/performans açısından oldukça başarılı

Flormar rimel bazını da demeyin. Ben çok memnunum

kirpik yapınıza ve beklentinize göre değişir. normal uzunlukta ve seyrek kirpikleriniz varsa eğer, önerebileceğim rimel maybeline dışı mor olan rimal ve flormar precious curl. hem kıvrık hem uzun yapıyor. fiyatları da çok uygun.

yves rocher aldım ama maalesef hayallerim yıkıldı hiç memnun kalmadım bundan önce maybeline kullanıyodum dış renkleri falan çocuk işi gibi gelmişti ama halbuki öyle değilmiş bitsin yine maybeline döneceğim

max factor false lash effect kullanıyorum ve ne topaklanma ne de dökülme yapıyor ayrıca kirpiklerim çok ince ve kısa olduğu halde mütjhiş bi dolgunluk veriyo uzun süredir aynı rimeli kullanıyorum fiyatından dolayı zaman zaman değiştirmeyi düşünsem bile vazgeçemiyorum. olmazsa olmazlarım arasında, tavsiye ederim

Lancome doll eyes çok güzel clinique high impact dolgunluk veriyor seviyorum deborah 5 in 1 harika sadece yapısı çok yoğun ama takma kirpik etkisi veriyor loreal çift taraflı super star rimelini hiç beğenmedim,rimellerin altına baz uygulanması rimelin başarısını çok artırıyor

Kızlar benim kirpiklerim hem kısa hem düz yani gözümde var mı yok mu anlaşılmayan tarzda kirpikler.kıvrılması da gerçekten çok zor aşağıya baktığı için.bildiğiniz bir maskara var mı şöyle kirpiklerimi tek tek ayırıp kıvırıp uzatacak.sadece doğal görünümlü yapacak.öle yapış yapış olan kat kat olup ben yapayım diye bağıran kirpikleri sevmiyorum ben .Çok şey istiyorum galiba :/

LR DAN lash serum ve fantastic maskara kullanabilirsin. Memnun kalacağına eminim. Lash serum kaş ve kirpiklerin beslenmesini sağlıyor. Eğer ilgilenirsen özelden mesaj atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…