• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maskara tavsiyesi

Kesinlikle favorim bu. Simsiyah ve çok dolgun yapıyor. Biraz da uzatıyor.

Eklentiler

• maybelline-volum-express-the-falsies-black-drama-mascara-model-shot.png
    maybelline-volum-express-the-falsies-black-drama-mascara-model-shot.png
    121,7 KB · Görüntüleme: 688
lancome drama yada l'oreal telescopic tavsiye ederim... flormar'in mor packaging olan bir mascarasi vardi precious curl diye onu da çok begendim... :)

sephora tarte lights flashes camere..dümdüz kirpikleri bile ilginç bi şekilde doğal kıvrımlı ve hacimli yapıyo..sephora mağazasına denk gelirseniz denemenizi kesinlikle tavsiye ederim..

Maybelline maskaraları cidden çoğu pahalı markalara oranla güzeller, özellikle dolgunluk vermesine bakıyorsan sarı olan collosal volum, tek tek ayırıp uzatmasın istiyorsan turuncu one by one olanını, daha siyah ve dramatik sık kirpik görüntüsü istiyorsan da falses black dramayı öneririm. Ayrıca fiyatının çok çok çok üzerinde şaşırtıcı etkisiyle golden rose maxim eyes maskarasını şiddetle tavsiye ederim.. Fiyat performans açısından müthiş bir maskara. Denemeni tavsiye ederim..

o rimelin özelliği sürdükçe dolgunluk veriyor hacim kazandırıyor

rimelin kırmızı bir rimeli var oda çok iyi uzatıyor tel tel ayrıyor gündüz için çok ideal

Kesinlikle ve kesinlikle mor olani , bulamazsan digeri , hem de cok uygun 15 tl mi ne ama su mor sisedeki harika birsey
maybelline-the-falsies-volum-express-mascara-p-cilios_MLB-F-231959905_8923.jpg

Eklentiler

• maybelline_volum_express_the_classic_washable_mascara_002-1.jpg
    maybelline_volum_express_the_classic_washable_mascara_002-1.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 107
kızlar bendemi sıkıntı bilmiyorum çok beğenilmiş ama ben arkadaşımla alışverişteyken onun tavsiyesiyle maybeline sarı renkli olanını almıştım ama tahminen 3 saat içinde göz altlarına siyahlığını veriyo diye diye kullanmayı bırakmıştım.yani çok hafif akması var gibi.

bence markaya gerek yok oriflamenin 2 fx maskarası var çokta güzel 2 li oldugu için bi tarafı uzatıyor ayırıyor diğer kısmı dolgunluk veriyor 2 senedir vazgeçilmezim

Maskara deyince maxfactor ü tek geçerim. Beğenmediğim maskarası olmadı.. İndirimde yakalarsan 20 liraya falan bulabilirsin..

Back