maskara tavsiyesi

kesinlikle fiyat ve marka önemi olmaksızın açık ara FLORMAR-SPİDER LASH lacivert .. dümdüz kirpiklerime çözüm olan tek ürün ..

Chanel le Volume Rimel tavsiye ederim. benim kirpiklerimde seninkiler gibi. varla yok arasında gibiler.

The balm ın mad lash maskarası indirimden alınması gereken güzel bir maskara bi süredir kullanıyorum çok güzel bence

maybeline lacivert bi maskarası var cat eyes sanırım ama ben cok memnunum

Maybelline Lash Sensational maskaradan memnun kaldım ben
Max Factor False Lash Effect'de güzeldi

Maybelline Lash Sensational Maskarayı öneririm bir kaç zamandan beri o maskarayı kullanıyorum fiyatı da uygun :)

Loreal superstar cift tarafli maskarasi. Rimele fazla para vermek istemiyorum diyenler icin en iyisi essence disi pembe rimeli

o kadar pahalı rimellere para verip hepsini çöpe gönderdikten sonra tesadüfen 13 liaraya watsonsda nyc markasının yeşil ve turuncu renkli rimellerini kullanarak takma kirpik ve suya dayanıklı etkisini bulabildim. keramet pahalı ve markalı üründe değilmiş demekki :)

Arkaşlar Christian diordan lancome max factor'dan diğer bütün markalara kadar kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim Alex Avien'in dışıgri yeni çıkardığı bir maskarası var. 20 Tl 'e aldım. Herhalde uş ana kadar dior'dan sonra kullandığım en mükemmel rimel diyebilirim.

ben maybelline sensational lash multiplying mascara kullanıyorum. oldukça memnunum. fiyatıda uygun. benim gibi kısacık kirpikleri olan birini bile dolgun ve daha uzun gösterdi. üstelik 18 e almıştım gratis indiriminden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…