- 10 Ocak 2016
- 55
- 21
- 18
- Konu Sahibi haticekuru
-
Eyeko waterproof maskara. Denizde havuzda rahatlikla kullaniyorum. Tavsiye edilirMaskara ve rimel iin tavsiyeniz nedir
Kızlar benim kirpiklerim hem kısa hem düz yani gözümde var mı yok mu anlaşılmayan tarzda kirpikler.kıvrılması da gerçekten çok zor aşağıya baktığı için.bildiğiniz bir maskara var mı şöyle kirpiklerimi tek tek ayırıp kıvırıp uzatacak.sadece doğal görünümlü yapacak.öle yapış yapış olan kat kat olup ben yapayım diye bağıran kirpikleri sevmiyorum ben .Çok şey istiyorum galiba :/
Çok teşekkür ederim cevabınız için ...LR DAN lash serum ve fantastic maskara kullanabilirsin. Memnun kalacağına eminim. Lash serum kaş ve kirpiklerin beslenmesini sağlıyor. Eğer ilgilenirsen özelden mesaj atıyorum.
pastel mor renkliyi bende çok beğeniyorum ondan alicaktim maybeline sarisini kullaniyorum ama.Kesinlikle maybelline one by one turuncu renkli yada pastel mor renkli. Mascaraya 50 lirada verdim ama yok en iyisi bu ikisi
Farmasi. Kesinlikle.benim kirpiklerim kisadir qma farmasi maskarayi kuklaanidigimda uerkes kirpiklerin uzamis diye acayip uzun dolgun gosteriyo tavsiye ederimMaskara ve rimel iin tavsiyeniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?