Saç Şekillendiriciler Maşamı ve saç düzleştiricimi yenileyeceğim önerileriniz neler?

BenPucca

mühürlükaderiiim
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
990
3
66
İstanbul
Arkadaşlar Ben saç maşamı ve düzleştiricimi yeniliycem Yardım edin marka ürün felan verin bana lazım olan ısısı woltu yüksek olsun Para hiç sorun değil arkadaşlar maşa yapıncada kafamda güzel kalcak olcak yardım edin....

tatlım braun, babyliss gibi markaları tercih edersen ve seramik olursa sorun olmaz ama dikkat etmen greken diğer bir durum da saçının yapısı ve uzunluğu... eğer çok uzun ve kolay şekil alabilen saçların varsa maşada 25mm tercih et bence ama değilse 19mm daha iyi olur

ben daha yeni aldım saturnden remington S550 düzleştirici yanında maşası da hediye fiyatı da 80-90 arası bir şeydi. çok memnunum özellikle maşadan saçlarım düzdür ince tellidir geçen gün yaptım maşa aynı kuafördekiler gbi oluyor alırsan remington öneririm.

Düzleştirici Remington Maşada babyliss olsun derim. Bende babyliss alacağım .
Remington şimdiye kadar en memnun kaldığım düzleştirii benim. s6500 dü galiba. İncele istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…