O zaman şans vereyim diyorsunuz, bakalım nasıl kurtaracak, bunu görelim diye.Nebileyim yazdigi nota gore mi karar vercez? Kurtarsin bari ozaman
Zannetmem, etkilemek amacıyla yazmıştır kesin onuNe munasebet hapsoldugumu da nereden cikardin derdim
Reel olarak konusursak kurtarip ne yapacakmis mesela sen isten cikip omur boyu dunyayi gezmen icin sponsor mu olacakmis.
Zannetmem, etkilemek amacıyla yazmıştır kesin onu
Şans vermeyim mi sence :) Yazık ama bu yazıyı çok düşünmüş müdür acaba garibimBana cok ne bileyim boyle uyduruk geldi. Sahsen ben olsam etkilenmem.
Genelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim miŞans ver tabii ki ama bir 2-3 yıl sonra" romantik eşim gitti yerini başka bir adam aldı" diye konu açarsan sasirmam.
Genelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim mi
Nasıl anladınız bunu :)Bence kesin karsilik ver buradan ruh esi gibi gorunuyorsunuz
Bana cok ne bileyim boyle uyduruk geldi. Sahsen ben olsam etkilenmem.
Genelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim mi
Bence kesin karsilik ver buradan ruh esi gibi gorunuyorsunuz
Nasıl anladınız bunu :)
. Ben sana kendi eşimden örnek vereyim 17 senedir tanışıyoruz 14 senelik evliyim ilk 3 yıl yilim masallar diyarında gibi geçti ayri sehirlerde yaşıyorduk,ucu yanmış aşk mektuplarından tutunda adıma yazılmış sayfalarca siirler ve kurumuş güller ne romantik bir adam di şimdi mi? Geçim telaşına düşmüş,hiçbir özel günü hatırlamayan, eve gelince bir selamı zorla veren,kendisini ailesene adamış onlarla tarifi imkansız mutlu 1,5 saatlik mesafedeyiz ayda 2 defa gidilmezse 10 gün ararlar ne oldu neden gelmediniz diye?tabii ki senin ilişkin böyle olacak diye birşey yok hakkında hayirlisi olsun eğer bir ilişkiye baslayacaksan iyi tanı ve ayakların yere bassin aşk falan yalan dolan bir gün bitiyor sana olan saygısını asla kaybetmeyecegine emin olGenelde böyle oluyor zaten değil mi :) Ne diyeyim peki, ben de onun yazısına 'Rapunzel gibi uzun saçlarım yok yalnız, beni o hapsedilmiş olduğum kaleden kurtarmak zordur, cesaret ister' diye karşılık vereyim mi
Doğru söylüyorsun da beni etkilemek için böyle bir cümle kurmuş da olabilir, hani romantik olduğunu düşünmem için :)+1
Etkilenmediğim gibi, bir elektriklenme olacaksa da olmaz. Çok itici bence.
"Oradan bakınca kurtarılmaya ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum?" a bağlarım.
+1
Etkilenmediğim gibi, bir elektriklenme olacaksa da olmaz. Çok itici bence.
"Oradan bakınca kurtarılmaya ihtiyacım varmış gibi mi görünüyorum?" a bağlarım.
Vay be ben vazgeçtim, evlenmeyeceğim bu yazdıklarınızdan sonra. Ben sana kendi eşimden örnek vereyim 17 senedir tanışıyoruz 14 senelik evliyim ilk 3 yıl yilim masallar diyarında gibi geçti ayri sehirlerde yaşıyorduk,ucu yanmış aşk mektuplarından tutunda adıma yazılmış sayfalarca siirler ve kurumuş güller ne romantik bir adam di şimdi mi? Geçim telaşına düşmüş,hiçbir özel günü hatırlamayan, eve gelince bir selamı zorla veren,kendisini ailesene adamış onlarla tarifi imkansız mutlu 1,5 saatlik mesafedeyiz ayda 2 defa gidilmezse 10 gün ararlar ne oldu neden gelmediniz diye?tabii ki senin ilişkin böyle olacak diye birşey yok hakkında hayirlisi olsun eğer bir ilişkiye baslayacaksan iyi tanı ve ayakların yere bassin aşk falan yalan dolan bir gün bitiyor sana olan saygısını asla kaybetmeyecegine emin ol
Ve unutma ne kadar özverili olursan daha fazlasını isteyecektir.
Doğru söylüyorsun da beni etkilemek için böyle bir cümle kurmuş da olabilir, hani romantik olduğunu düşünmem için :)
Hahaha ben de bozulurdum uzaktan işi gücü erkek beklemek olan kız imajım mı var diye düşünmek bir yana " erkek olarak kendine fazla anlam yüklüyor, kesin ataerkil " der hepten soğurdum :)))
http://www.dr.com.tr/Kitap/Asi-Kizl...ebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0001690653001 Prens bekleyen değil, asi olan yeni nesil kız çocuklarına inşallah :)
Aslında sizin demek istediğinizi anladım, siz de haklısınız ama bence bu çocuk bu işlerde acemi ve kadını pasifize etme bir niyetle bunu yazdığını düşünmüyorum açıkçası, acemiliğine veriyorum :) Bence bu kendince bir şeyler yapmaya çalıştı masumca, çünkü epeydir gözü bende, bakıyordu bana da o taraflı olmuyordum ben, cesaretini toplamış nihayet ve yazı yazıp bırakmış masama :)Romantiklik de kime göre neye göre?
Arkadaşlarımın söylediğine bakarsak, ben de romantik biriyim.
Bir şiir bıraksa masanıza, inanın daha cool olurdu. Ya da masallar prensesi ile başlayan hikayesi içinde "Kurtarıcın olayım" gibi itici bir erkeklik vurgusu, kadını pasifize eden bir tabir kullanmasaydı, bir ihtimal şirin olabilirdi.
Dediğim gibi, benim için fazla sevimsiz, olacağı varsa da olmazdı.
Eh tabi karar sizin, sizi etkilediyse, artık ona göre davranırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?