Hah tam olarak budur.
Erkekliğin yüceltildiği, kadınların kulelere hapsedilip tek başına kaçmayı akıl edemeyecek kadar aciz olduğu masallarla gelen biri hakkında, aynen böyle düşünürdüm ben de.
Gerçekten de öyle, ama bunları Batılı yazarlar yazmış genelde ki hep masallarında erkek karakter kadın karakterden üstün olarak vurgulanıyor. Örnek olarak,Yolladıgım kitabı al kızın varsa:) düşünsene Sindirella erkek:) ve bu hikayeleri erkeklere okuduğumuzu, okullardaki kitaplardan masallarımıza kadar herşey cinsiyetçi:S
Çok iyiydi"Topla saçlarını rapunzell .. merdivenleri kullansın "
Yolladıgım kitabı al kızın varsa:) düşünsene Sindirella erkek:) ve bu hikayeleri erkeklere okuduğumuzu, okullardaki kitaplardan masallarımıza kadar herşey cinsiyetçi:S
Bence kesin karsilik ver buradan ruh esi gibi gorunuyorsunuz
O yazdı kesin, gözü hep üzerimde çocuğun, daha sık gözlemlemeye başladı şimdi, ne karşılık vereceğimi bekliyordur kesinAyyy karşılıklı yazışacak mısınız yahu
Sen bakma kk odun adam görmekten gına eksiği için böyle kelimeleri bir araya getirip cümle kurunca bir garipsiyor insan ne diyor bu değişik diye
Tabiki de şans ver canım bu yazıyı umarım hoşlandığın çocuk yazmıştır da sonra elinde patlamasın bu hikaye
Öyle yapma niyetindeyim :)+1 çok güldüm. Konu sahibi, adamın nasıl kurtaracağını merak ettim. Siz de etkilenmişsiniz bence bir şans verin.
Bu anlattığınız biri için çok iddialı sözler yazmış yanlız. Ne anasının gözüdür o. Böylelerinden korkacaksinAslında sizin demek istediğinizi anladım, siz de haklısınız ama bence bu çocuk bu işlerde acemi ve kadını pasifize etme bir niyetle bunu yazdığını düşünmüyorum açıkçası, acemiliğine veriyorum :) Bence bu kendince bir şeyler yapmaya çalıştı masumca, çünkü epeydir gözü bende, bakıyordu bana da o taraflı olmuyordum ben, cesaretini toplamış nihayet ve yazı yazıp bırakmış masama :)
Öyle mi düşünüyorsunuz, iyi hoşBu anlattığınız biri için çok iddialı sözler yazmış yanlız. Ne anasının gözüdür o. Böylelerinden korkacaksin
Gerçekten de öyle, ama bunları Batılı yazarlar yazmış genelde ki hep masallarında erkek karakter kadın karakterden üstün olarak vurgulanıyor. Örnek olarak,Yokuspokus 'ın da dediği gibi 'kadınların kulelere hapsedilip tek başına kaçmayı akıl edemeyecek kadar aciz olduğu masallar'...
Ben çoktan kabul ettim, yazdığı yazı beni benliğimden çıkardı :) bir şans vereyim çocuğa.evet firsat verme desek vermeyecek firsat ver desek notu kabul mu edeceksin. Ayrica buram buram arabesk kokuyor romantizm degil.
. Hayırlı olsun mutluluklarBen çoktan kabul ettim, yazdığı yazı beni benliğimden çıkardı :) bir şans vereyim çocuğa.
Nasipte ne varsa onu yaşarız, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :). Hayırlı olsun mutluluklar
Öyle düşünmeyin, çocuksu yanı ağır basmış, bilememiş, böyle bir yazı yazmış. Ben art niyeti olduğunu düşünmüyorum açıkçasıBenim hoslanacagim varsa da hoslanmazdim. Ne munasebet sen kaleye hapsolmus prenssin ben seni kurtarmaya gelen prensesim derdim. Adam ilani ask edecekken bile ustunluk kuran bir tip. Bilincaltinda kadin erkek hangi konumlarda acaba. Kizmayin ama gercekten hic hos degil yazdigi ciddi soyluyorum hoslaniyorsam da hoslantim kacardi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?