Masallar Diyarında Kaleye Hapsolmuş Prensesmişim

Ben çoktan kabul ettim, yazdığı yazı beni benliğimden çıkardı :) bir şans vereyim çocuğa.
ben zeyna'yım oğlum. yanlış gelmişsin yaz da cinsiyetçi olmayan(!) kk hatunları mutlu olsun.

dene bakalım. belki iyi biridir :)

Yavv ben yaşları merak ettim. Bu tip şeyler ortalama 16 lı yaşlarda hoş gelir.
Ama çalışıyorum diyorsunuz demek ki yaşlar küçük değil.

Çok uyduruk
Ben bukadar hayalperest adamdan hoslanmam şahsen ,oyuzden cöpe atar görmemezlikten gelirdim.

İkiniz de aynı departmandayken bence önce kendisini kurtarsın.

Brnce cok dandik bide ben atarlanirdim sanirim ne munasebet nereye hapismisim ben falan diye
Bilemedim cok cocukca , buyuyunce gel demek mantikli sanirim

Her seye bu kadar anlam yuklemeyin ya kendince cikma teklifi etmis iste hemen feminizme baglamayin.

Hoslaniyosan begeniyosan kabul et konu sahibi. Tek bi cumleyle adami yargilamak olmaz. Taniyinca karar verirsin.

Boyle cümleleri hic sevmem. Şov şov. Ama siz etkilenmissiniz, niye şans vermeyesiniz ki? Verin ve begenmezseniz bir daha görüşmezsiniz.

Çok çocukça ve hafif geldi bana. Aynı departmanda çalışıyormuşsunuz.
Ciddi bir ilişki isteyen daha normal yollar bulabilir.

Çocuğun yazdığı yazı 'eN kaPaK niCkLer' tarzı sayfalardan kopyalanmış gibi
Ben saçmalamış diye düşünürdüm ama etkileniyorsanız açık açık konuşun bence ortaokullu çıkma teklifine benzemiş

Gercekten hapsolmussaniz bir seye
Kurtarilmaya ihtiyac duyuyorsaniz
Adami da begendiyseniz kurtarsin.
Ama sozu begendiginiz icin olmasin bu... sozu begenin tamam ama buna gore karar vermeyin.

Benim masama birakilsa alir cope atarim. Hapsolmadim hapsolsam da bir prens gelip kurtarsin diye beklemem. Bu tarz sozleri de cok ilkokul bulurum.

Bana çok arabesk geldi yazdığı not. Bana yazılsa iyice soğurdum sanırım o adamdan

Ya tamam da cok sacma Bir soz degil mi yazdigi? Yas kac ki, ilkokul cocuklarinin yazdigi seyler gibi. Sen de etkilenmissin gerci de Canim ne bileyim ya cok cocukca Bir not. Kizimla oyun oynarken soyluyoruz biz ona Boyle sozleri Hem not yazmak ne ya.

"aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
en sevdiğim tatlı kazan dibidir
leyla, sev beni sokma müşküle
seninle kaşık atalım iki tabak keşküle"

Şu daha romantik ve samimi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…