M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.106 85.743 798 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pfeffer #81 Ah kusura bakmayın prens bey ama kadını "kurtarılacak aciz bir varlık" gibi görmenizden oldukça gıcık kaptım. Ayrıca adeta bir korkak gibi anonim bir not bırakmanız da cabası. Bir not daha bırakırsanız tez kelleniz vurulaa yaz
Ah kusura bakmayın prens bey ama kadını "kurtarılacak aciz bir varlık" gibi görmenizden oldukça gıcık kaptım. Ayrıca adeta bir korkak gibi anonim bir not bırakmanız da cabası. Bir not daha bırakırsanız tez kelleniz vurulaa yaz
new_yorker Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2016 415 488 103 37 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pfeffer #82 NeverOne .!.: "aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir leyla, sev beni sokma müşküle seninle kaşık atalım iki tabak keşküle" Şu daha romantik ve samimi bence. Genişletmek için tıkla... HA ha ha
NeverOne .!.: "aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir leyla, sev beni sokma müşküle seninle kaşık atalım iki tabak keşküle" Şu daha romantik ve samimi bence. Genişletmek için tıkla... HA ha ha
R riccinus Nirvana Kayıtlı Üye 6 Eylül 2008 906 1.726 638 26 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Pfeffer #83 Bana buram buram varoşluk kokacak bir ilişkinin başlangıcı gibi geldi bu not. Allah şimdiden kolaylık versin.
Bana buram buram varoşluk kokacak bir ilişkinin başlangıcı gibi geldi bu not. Allah şimdiden kolaylık versin.