masalımızın ikinci adımı.. NİŞANIMIZ

Çok güzel olmuşsun sedefim maaşallah cok beğendim
Rabbim nazarlardan saklasın sizi.Çok mutlu olun inşallah minik kuşum

Rabbim tamamına erdirsin inş böyle bir guzelliği 9 yıl bekletebilmek inanılır gibi degıl :)) maşallah tebarekallah Allah nazarlardan korusun sizi.
sağol canımmmm 14 yaşında başladığımız için beklemek çok zordu, ama bir o kadar da güzeldi güzel sözlerin için teşekkür ederim
Çok güzel olmuşsun sedefim maaşallah cok beğendim
Rabbim nazarlardan saklasın sizi.Çok mutlu olun inşallah minik kuşum

kuzuşummmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim en kısa zamanda daha güzelini senin için versin

Sarı renk o kadar yakışmış kiii

nişanlınız çok şanslı maşallah ömür boyu mutluluklar

Of of of diyorum maşallah bu nasıl bir güzelliktir
Her şey o kadar güzel ki bayıla bayıla baktım resimlerinize Allah tamamına erdirsin sarının bir insana bu kadar yakışacağını hiç tahmin edemezdim ama gerçekten güzel seçim olmuş çok yakışmış :)
7.seneye girmiş ilişkisi olan biri olarak iç geçirmedim desem yalan olur Allah en kısa zamanda bana ve diğer tüm isteyenlere de nasip etsin :)
Bir de fotoğrafçınızı güzel seçmişsiniz fotoğrafın içindeki harika iki insanın her karesini harika pozlamış :)

Sarı en çok sevdiğim renktir Çok yakışmış Allah bir an önce tamamına erdirsin canım gönlünüzden geçen tüm güzel dilekler bir an önce kabul olsun.

Canııımmm, maşallahhh
O kadar tatlı, o kadar güzelsiniz kii. Nişanlığının rengine, papatyadan tacına, kol düğmelerindeki harflere, o çok istediğin kır nişanı konseptine, her şeye, her bir ayrıntıya bayıldımm, prensesler gibi olmuşsun
İnşallah bundan sonrası da hemencik geçer ve sonsuza dek kavuşursunuz kuzumm
Bizim de bu ay sevdiceğimle babam tanışacak, kurban bayramına da aileler. Dualarını esirgeme sedefim.
Rabbim tüm hayallerimizi yaşayabilmeyi nasip etsin.
Benim de nişanım sizinki gibi rüya tadında geçsin umarım.
Mutluluklar diliyorum kuzucum

benim canım arkadaşımm mükemmelsiniz bayıldım
Allah tamamına erdirsin kuzucuğum Rabbim bu mutluluğunuzu kat kat artırsın inşallah

Son düzenleme:
Ahhh benim sarı papatyammm... Çok güzel olmuşsun. Çok beğendim,çok tatlı olmuşsunuz ikiniz de. Canım arkadaşım benim,Allah tamamına erdirsin tez zamanda. Gözleriniz,kalpleriniz hep böyle aşkla dolu olsun.

..................

Son düzenleme:

Sağol kuzuşum hayırlısı olsun

seni de böyle göreciizz

Biz bu kadar fotojenik değiliz kuzum,size özel albüm yaparım ben. İnşallah kuzum.

yoo siz de gayet fotojeniksiniz bence
şubatta ben de bir çaresine bakıcam ya cok özendim sedeften dış çekim istiyom ben de :84::84:

Allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin...ünlülerin nişan düğün fotoları kk hatunlarının yanında sıfır kalır o kadar....

Harika ,harika ,harika ! Süpersiniz kuzuum
Rabbim nazarlardan saklasın
Ne de yakışmış sarı renk papatyam benim :109:
Allah tamamına erdirsin sedefim.Hep böyle aşkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…