- 31 Ağustos 2012
- 22.069
- 35.281
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol ablacımmm nişana seni de çağırıcaktım, ama aile arasında yaptık. sadece yakın akrabalar vardı. düğüne kısmetse çağırıcam. yoksa senin de olmanı çok isterdim annem 2. gelin gibiydiSedef canım tebrik ediyorum mutluluklar dilerim
Maşallah harika olmuşsun.Annen de çok güzel olmuş.
çok teşekkür ederim tatlımmmSarı renk o kadar yakışmış kiii
nişanlınız çok şanslı maşallah ömür boyu mutluluklar
sağol tatlım çok teşekkür ederim ben biraz farklılıktan yanaydım. kırmızılar, pembeler hep var olan renklerdi. saçım siyah olduğu için sarı kötü olmaz herhalde diye düşündüm ve seçimimi sarıdan kullandım. aslında beyaz tenliyken daha hoş duruyodu ama nişandan 2 hafta önce denize gidersem olucağı buydu Rabbim daha güzellerini sana versin inşallah. dile kolay.. 7 yıl. umarım bizimkinden de önce olur nişanınız fotoğrafçımız çok iyiydi. hiç bu kadar güzel kareler çıkıcağını düşünmemiştim. çünkü hiç poz vermedik. normal dışarı çıkmışız da takılıyomuş gibi davranın dedi. biz de öyle yaptık. elele yürüdük, konuştuk, kahkahalar attık, parka gittik, bankta çay içtik, onur yanaklarımı sıktı, hele atlarla olan çekim fazla doğal oldu. benim korku ifadem ve onurun bana bakıp gülmesi tipik yaşadığımız şeydiOf of of diyorum maşallah bu nasıl bir güzelliktir
Her şey o kadar güzel ki bayıla bayıla baktım resimlerinize Allah tamamına erdirsin sarının bir insana bu kadar yakışacağını hiç tahmin edemezdim ama gerçekten güzel seçim olmuş çok yakışmış :)
7.seneye girmiş ilişkisi olan biri olarak iç geçirmedim desem yalan olur Allah en kısa zamanda bana ve diğer tüm isteyenlere de nasip etsin :)
Bir de fotoğrafçınızı güzel seçmişsiniz fotoğrafın içindeki harika iki insanın her karesini harika pozlamış :)
amin canım benimmm Rabbim size de bu mutlulukları güzel bi şekilde yaşatsın inşallahSarı en çok sevdiğim renktir Çok yakışmış Allah bir an önce tamamına erdirsin canım gönlünüzden geçen tüm güzel dilekler bir an önce kabul olsun.
çoookk teşekkür ederim pamuk şekerimmm sizdeki gelişmeler çok ama çok sevindim. ee artık zamanı gelmişti ama, kurban bayramına ne kaldı ki, sen şimdi gün sayıyosundur. inşallah her şey gönlünüzce olur tatlışım aşk hep sizinle kalsın..Canııımmm, maşallahhh
O kadar tatlı, o kadar güzelsiniz kii. Nişanlığının rengine, papatyadan tacına, kol düğmelerindeki harflere, o çok istediğin kır nişanı konseptine, her şeye, her bir ayrıntıya bayıldımm, prensesler gibi olmuşsun
İnşallah bundan sonrası da hemencik geçer ve sonsuza dek kavuşursunuz kuzumm
Bizim de bu ay sevdiceğimle babam tanışacak, kurban bayramına da aileler. Dualarını esirgeme sedefim.
Rabbim tüm hayallerimizi yaşayabilmeyi nasip etsin.
Benim de nişanım sizinki gibi rüya tadında geçsin umarım.
Mutluluklar diliyorum kuzucum
benim tatlı arkadaşımmm, çok teşekkür ederim kuzum. yıllardır bekledik senle bu anı.. şimdi sıra sende. en kısa zamanda bu mutlulukları yaşaman dileğiylebenim canım arkadaşımm mükemmelsiniz bayıldım
Allah tamamına erdirsin kuzucuğum Rabbim bu mutluluğunuzu kat kat artırsın inşallah
benim güzel kalpli meleğimmmm çok teşekkür ederim, sen beğendiysen olmuştur :128: seninkine de 6 ay kaldı seninkileri de görücez böyle inşallahAhhh benim sarı papatyammm... Çok güzel olmuşsun. Çok beğendim,çok tatlı olmuşsunuz ikiniz de. Canım arkadaşım benim,Allah tamamına erdirsin tez zamanda. Gözleriniz,kalpleriniz hep böyle aşkla dolu olsun.
kuzummm hadi sırayı bozma, benle linkanın arasında sen de bi nişan yapıver, çıksın aradanyoo siz de gayet fotojeniksiniz bence
şubatta ben de bir çaresine bakıcam ya cok özendim sedeften dış çekim istiyom ben de :84::84:
kesinlikle dış çekim yaptırın, geriye baktığında güzel anılar kalıyo.. biz o gün hiç poz vermedik, kuaför sonrası vakit geçirdik. o vakti kare kare hatırlıyorum şimdi. çok doğaldık. normal sohbet ediyoduk, sarılıyoduk, gülüyoduk, onur yanaklarımı sıkıyodu, çay içtik, arada fotoğrafçıya bakıyoduk öyle sadece atlarla poz vercektik. ama atlardan korktuğum için onlar da fazla doğal oldu fotoğrafçı çekim bitti dediğinde inanamadık. hiç foto çekilmemiş gibi geldi, halbuki biz anlamadan o bizi hep çekmiş. ben de hiç fotojenik değilim kuzum. ama fotoğrafçı iyi olunca sen anlamadan güzel kareler çıkıyo merak etmeBirlikte gideceğiz hissediyorum ben. Kesinlikle dış çekim.
ooo bu iltifatlar utandırdı beni çok teşekkür ederim tatlım. Rabbim her şeyi senin de gönlüne göre versinAllah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin...ünlülerin nişan düğün fotoları kk hatunlarının yanında sıfır kalır o kadar....
sarfanımmmm beğendiğine sevindim güzel dileklerin için teşekkür ederim. yeğenimiz de sağlıkla dünyaya gelsin inşallahsedefım maşallah çok güzel olmuşunuz
gorduğum en guzel gelın damatlardansınız
herşey kusursuz görünüyor
rabbim tamamını erdirsin inşallah
inşallah ablacım, düğünde 3 kişilik yeriniz şimdiden hazırSaol Sedefcim,zaten gelemezdim sanırım.hamişlik zorluyor biraz.
Kısmetse düğününe gelirim inşallah bebeğimle :))
Sari bi insana bu kadar yakisir :) çok mutlu gördüm resimlerde inşaallah hep böyle devam eder. Mutluluklar..
O kadar baktım maşallah demezsem olmaz :)
Bir ömür mutlu, huzurlu olun inşallah. Resimlerde siz de çok güzel olmuşsunuz.
Canım Allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
sağol tatlım çok teşekkür ederim ben biraz farklılıktan yanaydım. kırmızılar, pembeler hep var olan renklerdi. saçım siyah olduğu için sarı kötü olmaz herhalde diye düşündüm ve seçimimi sarıdan kullandım. aslında beyaz tenliyken daha hoş duruyodu ama nişandan 2 hafta önce denize gidersem olucağı buydu Rabbim daha güzellerini sana versin inşallah. dile kolay.. 7 yıl. umarım bizimkinden de önce olur nişanınız fotoğrafçımız çok iyiydi. hiç bu kadar güzel kareler çıkıcağını düşünmemiştim. çünkü hiç poz vermedik. normal dışarı çıkmışız da takılıyomuş gibi davranın dedi. biz de öyle yaptık. elele yürüdük, konuştuk, kahkahalar attık, parka gittik, bankta çay içtik, onur yanaklarımı sıktı, hele atlarla olan çekim fazla doğal oldu. benim korku ifadem ve onurun bana bakıp gülmesi tipik yaşadığımız şeydi
canım gerçekten beğenmene çok sevindim. hadi bu yılı atlatın da seneye senin de fotoğraflarını görelim =) fotoğrafçı konusunda ben de çok araştırma yaptım. ben de küçük bi ilde oturuyorum ve burda diğerleri standart foto çekiyo. ben daha farklı daha doğalını aradım. inşallah sen de gönlüne göre bulursun. çok fazla ücret istemiyolarsa, yaptır bence. çok güzel bi anı kalıyor çünkü. kuaförüm de asla abartı saçlar yapmayan biriydi, o yüzden tamamen ona bıraktım saç işini. umarım senin de her şey gönlünce olur. fikir almak istersen her zaman yardımcı olabilirimolucağı buydu falan yok tenin elbisen saçın her şey çok güzel :)
Allah nasip ederse seneye sözümüz belki söz-nişanımız seninki kadar güzel olsa zaten harika :)
Gerçekten fotoğrafçı çok önemli doğal pozlar çok hoş oluyor bende fotoğrafçı arayışı içerisindeyim ama gönlüme göre bulamadım küçük şehirde yaşıyorum sıkıntı oluyor başka ilden gelse hem yol ücreti istiyor hemde özenli güzel fotoğrafçıların ücreti çok yüksek gönlüme göre bulsam bari..
çok riskli bi seçimdi gerçekten almorcum =) beğenmene sevindim. ben de seni çok beğendim. maşallah size, siz de bir ömür boyu mutlu olun inşallah =)Her eşey çok güzel görünüyor sarı harika bir seçim olmuş canım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah çok yakışmışsınız birbirinize. Bu arada sen de çok hoş bir kızsın söylemeden geçemicem canım. :)
tubişim sen misin? sağol benim güzel yürekli arkadaşım. beğenmene sevindim en kısa zamanda darısı başına diyorum fıstığım =)Diyecek söz bulamıyorum,ne kadar güzel olmuşsun,olmuşsunuz canım arkadasım benim,Allah devamını getirsin çok çok begendim,o hiç sevmediğim sarı bu kadar mı yakışır,sarı fobimi aştım sanırım sayende:)Canım benim tebrikler allah nazarlardan korusun sizi
tubişim sen misin? sağol benim güzel yürekli arkadaşım. beğenmene sevindim en kısa zamanda darısı başına diyorum fıstığım =)
ayy inşallah göreceğiz :)canım gerçekten beğenmene çok sevindim. hadi bu yılı atlatın da seneye senin de fotoğraflarını görelim =) fotoğrafçı konusunda ben de çok araştırma yaptım. ben de küçük bi ilde oturuyorum ve burda diğerleri standart foto çekiyo. ben daha farklı daha doğalını aradım. inşallah sen de gönlüne göre bulursun. çok fazla ücret istemiyolarsa, yaptır bence. çok güzel bi anı kalıyor çünkü. kuaförüm de asla abartı saçlar yapmayan biriydi, o yüzden tamamen ona bıraktım saç işini. umarım senin de her şey gönlünce olur. fikir almak istersen her zaman yardımcı olabilirim
bence de canım.. ben de aynı hesap yıllardır beklediğim için istedim =) muhakkak yap, içinde hiçbir şey kalmasın. kuaförünü de araştır. benimki çok iyiydi. dış çekimden sonra gel tekrar dedi. 30 temmuzda hava aşırı sıcaktı. porselen makyaj vardı ama yine de o tere dayanmıyor, tekrar saç ve makyajın üstünden geçtiler, sağolsunlar. nişanını hangi ay düşünüyosun? çok sıcak olmayan bi zamanda yaparsan fotoların da çok daha güzel olur. güneş ışığı bizi çok zorladı. ben sevgilimin abisinin izni bayramda diye mecburen 30 temmuzda yaptım. düğünü kısmet olursa mayıs ya da eylül aylarında düşünüyorum. nişan gene kolay canım, bir sürü vakit kalıyo. düğünde napcaz bilmem. alay var çünkü. ama olsun yine de bunlar tatlı telaşlar. inşallah düğün günümüzü de görürüz en kısa zamanda =)ayy inşallah göreceğiz :)
çekim kesin olacak o kadar sene beklemişim hiç bir ayrıntıyı kaçıramam hepsini daha sonra görebilmek istiyorum anılarda.Bir de kuaför işi vardı dimi Allah herkesin gönlüne göre versin yardım etsin :)
canım cloşummmm =) çok teşekkür ederimkuzum maşallah çoook güzelsiniz..resimler harika, herşey ince düşünülmüş..
sarı sana çok yakışmış bu arada..Allahım mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan esirgesin..