Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste farklılık gösterir ama benim ilki 10 gün sonra olmuştu ikincisi 40 gün geçti isteyen ilaç kullanıp oluyor ama ben kendi olmasını bekledimOpu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen var mı
Opu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen va
Opu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen va
Merhaba benim ilk adetimde gecikme olmadı hiç hatta iki gün erken geldi adetlerim hep düzenlidir zaten adetin 19 günü transfer oldum ikinciyi bekletmedi doktorumOpu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen var mı
Ben opu sonrasi 4.gun adet oldum 3 subatta bitti,12 subatta 2.adetimi oldum benim de erken geldiOpu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen var mı
Gecıkme oluyor bende 33 gunde olduOpu sonrası ilk adetim 15. Gün geldi. İkinci adetim de geç gelir mi tecrübe edenler ikinci âdet erken gelen var mı
İlk adetniz ne zaman geldiGecıkme oluyor bende 33 gunde oldu
26 cı gunde ilk oldu 2 cı 33 de oldu 3 cu 31 de olduİlk adetniz ne zaman geldi
Bende ertesi gün hapı kullandım. ellayı ocak 12 sinde ara kanama yaşadım ama 36 gündür regly olmuyorum. kanıma ve testler negatif çıktı hep. normal mi gecikmesi bu kadar? adet söktürücü kullanma diyorlar eczaneler endişeliyim yaHerkeste farklılık gösterir ama benim ilki 10 gün sonra olmuştu ikincisi 40 gün geçti isteyen ilaç kullanıp oluyor ama ben kendi olmasını bekledim
Muane olsanız daha sağlıklı olucaktır her hangi bir sıkıntı yoksa bekleyin olursunuz mutlaka adet söktürüvü ilaçlar zararlı o yüzden çok gerekmedikçe kullanılmamalı benceBende ertesi gün hapı kullandım. ellayı ocak 12 sinde ara kanama yaşadım ama 36 gündür regly olmuyorum. kanıma ve testler negatif çıktı hep. normal mi gecikmesi bu kadar? adet söktürücü kullanma diyorlar eczaneler endişeliyim ya
Haklısınız ama çok fazla geçti 36-37 gün olunca insan endişeleniyor.Muane olsanız daha sağlıklı olucaktır her hangi bir sıkıntı yoksa bekleyin olursunuz mutlaka adet söktürüvü ilaçlar zararlı o yüzden çok gerekmedikçe kullanılmamalı bence
Normalde de erken mi oluyordunuzBen opu sonrasi 4.gun adet oldum 3 subatta bitti,12 subatta 2.adetimi oldum benim de erken geldi
Hayir ilk kez boyle oldu:)Normalde de erken mi oluyordunuz