masalımızın ikinci adımı.. NİŞANIMIZ

Ömür boyu mutluluklar dilerim size
herşey çok güzel olmuş tamamına erdirir Rabbim inşallah.
Bu arada gülüşüne hayran kaldım ışık saçıyor resmen

Ömür boyu mutluluklar dilerim size
herşey çok güzel olmuş tamamına erdirir Rabbim inşallah.
Bu arada gülüşüne hayran kaldım ışık saçıyor resmen
teşekkür ederim canım :) amin inşallah. hayatta çok zorluklarla karşılaştım ama gülmeyi esirgemedim. her ne yaşanılırsa yaşanılsın gülmeyi herkese tavsiye ederim :)

şu albümü bulana kadar akla karayı seçtim sonunda buldum neyseki
fotoğrafları yorumlayacak cümle bulamıyorum sedefim dünyanın en güzel nişan kızı oluvermişin ya sen
inşallah gelinlikle de peri kızı olacaksın. enişte biraz kilo vermiş sanki daha önceki bir fotoğrafınızı atmıştın
darısı başıma kuzucum mutluluklar

herşey çok güzel görünüyor. maşallah çok güzelsiniz.
allah tamamına erdirsin inşallah. üstüne bide bebiş versin :):):):)

Sedefcim, canım maşallah çok çok çok güzel olmuşsun, çok beğendim, rüya gibisiniz. hayırlı olsun tamamına erebilmeniz duasıyla...

ne güzel kuaförmüş öyle başkası olsa çağırmaz :)
nişanı ne zaman yaparız kesin olarak bilmiyorum seneye sadece söz düşünüyoruz temmuz sonu ağustos başı gibi ama zaten evde olacak çokta meşakatli değildir sıcak zorlamaz sanırım ama söz-nişan bir olursa eylülde falan olur herhalde ayrı olursa tahminim mayıs gibi.Ama mayıstan da korkuyorum bu sene ağustosta bile şakır şakır yağmur yağıp sel olduysa seneye neler olur kestiremiyorum umarım güzel bir günde olur her şeyim :)

ayy çok teşekkür ederim bademmm.. inşallah seni de böyle görücez kuzum. daha güzellerini sen yaşa inşallah evet enişten nişan öncesi diyetteydi, 9 kilo verdi :)
herşey çok güzel görünüyor. maşallah çok güzelsiniz.
allah tamamına erdirsin inşallah. üstüne bide bebiş versin :):):):)
amin ebonummm bi 4-5 yıl sonra inşallah masalımızı versin :)
haklısın canım havalar çok acayip gerçekten. bayramdan 2 gün sonra da çok yağmur yağmıştı. ağustos sıcağı olması gerekirken belli olmuyo işte. inşallah en doğru zamanda sözün de nişanın da hayırlısıyla olur tatlım

Boyunuza, posunuza, endamınıza, kıyafetinize en önemlisi gülüşünüze bayıldım :) Çok da yakışıyorsunuz kocaman bi maşallah size :)

Bi sorum olacak, nişanlıgınızı çok beğendim bu kalıpta biseyler düşünürüm ileride evleneceğim zaman ama hep boyum yüzünden güzel durmayacak gibi geliyor, minyon bi bayansınız gördüğüm kadarıyla ama çok güzel taşımışsınız kıyafeti, boyunuzu çok merak ettim paylaşır mısınız ? :)

Fıstığım Sedefim maşallah bir içim su olmuşsun.Bayıldım size.Birbirinize çok yakışıyorsunuz enişteyle.Çok güzel olmuşsun.O nasıl güzel bir elbise, saç, papatyalar...Her şey çok muhteşem olmuş güzelim.İnşallah düğün fotoğrafların da böyle güzel ve doğal olur arkadaşım.Rabbim tamamına erdirsin.

Coookkkk güzel hersey Allah tamamına erdirsin canım

sağol horofirammm, çok teşekkür ederim canım benimmm
Canım Son zamanlarda gördüğüm en güzel nişan seninki. Saçın, makyajın, elbisen, ortam çok doğal çok şık. Siz de çok masumsunuz. Gülüşün de ayrı bi güzel. Arada aşk olunca ve 9 yıl sabırla bekleyince böyle tablo gibi görüntüler çıkıyor ortaya. 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın...:) Ayy bu smiley de nerden çıktı ya canım kusura bakma ben gülücük koydum bu çıktı silinmiyor da ;-)

çok teşekkür ederim canım benim benim boyum 1.67, kilom 50. şöyle söyliyeyim nişanlığı almak için sabah arabasıyla istanbula gittik ve hemen alıp dönmemiz lazımdı. çünkü orda kalma yerim yoktu. bu yüzden nişanlık bana çok büyük olmasına rağmen almak zorunda kaldım. hatta fark ettiysen arkadaki ipleri baya bi sıkıldığından iplerin çapraz görüntüsü yok 42 beden biri giyse nişanlığım ona olurdu yani. o derece boldu. ben buna rağmen bu nişanlığı taşıyabildiysem seninki kesinlikle sana güzel durur emin ol.
mantarım sağol kuzummm çok teşekkür ederim. inşallah daha güzelleri senin olsun fıstığım
Coookkkk güzel hersey Allah tamamına erdirsin canım
çok teşekkür ederim tatlımm

önemli değil holofiram, kk nın yeni haline alışmak mümkün değil çok teşekkür ederim kuzum. evet çok bekledik, beklediğimize değdi. umarım Rabbim düğünümüzü görmeyi de hayırlısıyla nasip eder. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

sedefcimm sen beni tanımıyosundur büyük ihtimalle hayırdır ne bu samimiyet diyeceksin ama hem seni hem yazdığını gürünce sempatikliğine kanım ısındı

bizde evlenebilecek duruma geldiğimizde yani 3 sene snra sevdiceğimle 9 yıldır bekliyo olucaz inşallah

Allah tamamına erdirsin bir ömür çokk mutlu olun inşallahh...
birbirinize o kadar yakışıyosunuz kii maşallah nazar değmesin

canımmm çok teşekkür ederim yoo demem.. ben de bayılırım sıcak kanlı insanlara dilerim ki siz de çok mutlu olursunuz inşallah.. onca yıl beklemek kolay değil, bilirim.. umarım her şey gönlünüze göre olur

Farzet ki o burayi okuyacak konusunda hep yazilarini takip ederdim.
Ve gercekten merak ettigim üyelerdendin.
Yazdiklarin gibi yüzünde cok tatli, cok güzelsin.
Kavustugunuza cok sevindim, Allah tamamina erdirsin insallah.
Mutlulugunuz daim olsun.

Farzet ki o burayi okuyacak konusunda hep yazilarini takip ederdim.
Ve gercekten merak ettigim üyelerdendin.
Yazdiklarin gibi yüzünde cok tatli, cok güzelsin.
Kavustugunuza cok sevindim, Allah tamamina erdirsin insallah.

Mutlulugunuz daim olsun.
canım benim çok teşekkür ederim, sonunda kavuştuk. sözü, nişanı atlattık. düğünü de geçirdik mi benden mutlusu yok güzel dileklerinin aynısını ben de senin için diliyorum canım bebişin de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Resimler harika cidden sarı nişan elbisen sana çok yakışmış tacın el çiçeğin hepsi bi harika :) İnş. Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın :) Çoook mutlu olun :)

Nasııııııııııııl güzel olmuşsun sen öyle nasııııııl, maşAllah. Mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor. Bir ömür birlikte böyle gülümsemeyi nasip etsin Allah. Bu arada, kıyafetinin rengine de modeline de ba-yıl-dım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…