Saç Şekillendiriciler Maşalı saçlarımızın resimini paylaşalım

buda benm kalın maşayla yaptığım saçlarımmm

numarasını hatrlamıyorum cnm ama akos marka karamel...

bende babyliss 19 mm kullanıyorum kullanımı çok rahat ama saçlarım kalın telli olduğu için çabuk bozuluyor

canım kullandgm braunun bu modeli ama hem düzleştirici hem maşa

Düğüne giderken yaptığım saçlarımkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Benim de elim yanmıştı. Zaten 1 defa yaptım ömrümde. Maşamı alalı 2 ay olmadı ama ben kalın maşa almalıymışım sanırım. Kızlar el yanmalarına karşı eldiven takmalı diye düşünüyorum...

Sen mi yaptın bu saçı akannehir
Şahane olmuş..bayıldım boshayallersmile

işte en sevdiğim dalga. fazla bukleli sevmem. böylesi hoşuma gidiyor. bende bu şekilde yapıyorum.
efuli, bayıldım. süper durmuş. vede modern. bu dalga şekli modern bir havada veriyor kişiye

bende birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim.
maşa yaparken veya yapmadan önce sprey jöle köpük vs kullanıyormusunuz. ben saçlarımı maşa yaptıktan sadece yarım saat sonra şekli hemen bozuluyo :gitme:

Mesaj sayım yetmediği için resim koyamıyorum bende böyle koyarım artık napim :)

ttp://img843.imageshack.us/img843/7898/aaadd.jpg
ttp://img121.imageshack.us/img121/1121/ddfffz.jpg

Bende ne zamandır arıyodum böyle sık sık değilde iri iri bihterinki gibi kırık maşa deniyomuşş düzleştiriciyle yaptılar maşa kadar kalıcı olmasada güzel oldu ben çok sevdim.opuyorumnanaktan
Zaten denemeydi söz için bi önlerini hoşuma gitmedi onlarıda düz yaptırıcam bir dahakine.

İnce telliyse saçın maşadan sonra strey sıkarsan daha kalıcı olur canım kuaförlerde öyle yapıyoo biraz sprey sıkıyolar hep.

kızlar budaa benimm çit çıtli bukleli saçlarımm((uzun göll ve benn:)

cnm saç renklerinde çok hoşmuş ?
boyanın numarasını yazabilir misin yerimseniben
ha bide çıt çıtları ayrıca maşalıyormusun.
teşekkürler yerimseniben

hmm teşekkür ederim cevabın için. becerebilirm inşlh. yoksa hep düz saçlarla durcam pes edicem maşadan artık

google a ''how to create supermodel hair'' yazın.orda gözlüklü kızın videosunu izleyin..
videoyu izleyin kızlar.burdaki kız anlatmış.onun da saçları düze yakın..aslında çok kolay..o sitede saçla ilgili videolar var.göz atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…