masal gibi home sweet home..:)

tek kelimeyle harika olmuşş ya zevkine hayran kaldım herşeyi öle güsel secmişsinkii... sanki ev mudo kokuyooo ordaki esyalara benziyoo
ev şeker gibi nerden başlasam yemeyee
güle güle oturun tatlım

Gerçekteen bildiğin şeker
Özellikle aksesuarların çok şıkmış Canım
Güle güle otur

kızlar merhaba..:))
Beğenileirniz için sizlere çok teşekkür ederimm.. Kendime yeni bir blog açtım eğer beni evimi yaptıklarımı takip etmek isterseniz bahartasarimdunyasi olarak bloğumu ziyaret edebilirsiniz...:):):) Elbette burdanda yayınlamaya devam edeceğimmm:):):) görüşmek dileğiyle:)

ütü masasına dönüşebilen dolabını, yatağını, yatak örtünü, gardırobunu, mutfak tablolarını, şifonyerini, mutfakta eldivenlerini astığın şeyi, saç fırçası koyduğun şeyi...uzar gider...
Çok beğendim çooook

ayyyy çok teşekkür ederimmm blog umdan takip edebilirsin beni aldıklarımın yerlerini yazıyorum :):):) bahartasarimdunyasi :)

Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin cnm. Genel olarak sevimli bir ev fakat tarz olarak biraz kafan karışmış gibi. Yani ingiliz tarzı yatak örtüleri, koltuk örtüleri fakat parkeler, mutfak dolapları herşey farklı bir tarz. Zamanla onları da aynı tarz yaptırırsın belki o zaman daha güzel olur

teşekkür ederimm fakat hepsi bir arada olmuyor malesef kafa karışıklığı değil yani :)

ayyyy çok teşekkür ederimmm blog umdan takip edebilirsin beni aldıklarımın yerlerini yazıyorum :):):) bahartasarimdunyasi :)

Fotoğraflarını görünce direk kopyala yapıştır işlemiyle baktım sitene.Yalnız eşyalarını nereden aldığını göremedim.Bu arada sitede çay kutuları çok hoş...Bana da fikir verdin

duvarların koyu bi renk mi yoksa fotoğraftan mı öyle çıktı?

eğer öyleyse beyaz mobilyalar evi ferah göstermeye yöneliktir, duvarlarını daha açık bir renge boyatmanı tavsiye ederim.. eşyaların güzel ama bakarken içim bunaldı, koyu renk doğru seçim olmamış.

nerde koyu renk var :))))

koyu renk??
sanıyorum renk algılarımız farklı.. :44::44:
bence fikrinizi şurası olmamış ya da bu ton yerine şu olsa daha iyi olurduu şeklinde açıklarsanız.. olay netliğe kavuşur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…