- 7 Mart 2011
- 5.765
- 42
-
- Konu Sahibi bahartasarim
tek kelimeyle harika olmuşş ya zevkine hayran kaldım herşeyi öle güsel secmişsinkii... sanki ev mudo kokuyooo ordaki esyalara benziyoo
ev şeker gibi nerden başlasam yemeyee
güle güle oturun tatlım
ütü masasına dönüşebilen dolabını, yatağını, yatak örtünü, gardırobunu, mutfak tablolarını, şifonyerini, mutfakta eldivenlerini astığın şeyi, saç fırçası koyduğun şeyi...uzar gider...
Çok beğendim çooook
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin cnm. Genel olarak sevimli bir ev fakat tarz olarak biraz kafan karışmış gibi. Yani ingiliz tarzı yatak örtüleri, koltuk örtüleri fakat parkeler, mutfak dolapları herşey farklı bir tarz. Zamanla onları da aynı tarz yaptırırsın belki o zaman daha güzel olur
muhteşemmmm.. bayıldımm .. bu nasıl bir zevk
ayyyy çok teşekkür ederimmmblog umdan takip edebilirsin beni aldıklarımın yerlerini yazıyorum :):):) bahartasarimdunyasi :)
duvarların koyu bi renk mi yoksa fotoğraftan mı öyle çıktı?
eğer öyleyse beyaz mobilyalar evi ferah göstermeye yöneliktir, duvarlarını daha açık bir renge boyatmanı tavsiye ederim.. eşyaların güzel ama bakarken içim bunaldı, koyu renk doğru seçim olmamış.
duvarların koyu bi renk mi yoksa fotoğraftan mı öyle çıktı?
eğer öyleyse beyaz mobilyalar evi ferah göstermeye yöneliktir, duvarlarını daha açık bir renge boyatmanı tavsiye ederim.. eşyaların güzel ama bakarken içim bunaldı, koyu renk doğru seçim olmamış.
Bayıldım ya cıvır cıvır tam istediğim gibi cidden masal gibi... Güle güle oturun mutluluklar.