- 13 Mart 2012
- 244
- 0
-
- Konu Sahibi bahartasarim
bu topicteki tüm evler birbirine benziyorne kadar özgün,farklı bir evin var Allah huzur mutluluk versin daima
canım ütü masandan memnun musun? kullanışlı mı? görüntüsü çok güzel ama kullanışlı mı diye merak ettim açıkçası..bide seyyar değil sanırım değil mi?
bayıldım bayıldım bayıldımmmmmmmmmmm.inan evin müthiş bişe nasıl desem sanki bir mimar girmişte evi o döşemiş her ayrıntıyı düşünmen ve renk kombinasyonunu kendin halletmen gerçekten zevk meselesi ve zevkin on numara evine bayıldım her karesine her eşyasına çok özentili cicili şeker gibi böyle bir evim olsun ömür boyu içinden çıkmam valladaha önce nerdeydin keşke önceden evinin fotolarını yükleseydin bende senin eşyalarından kopya çeker alırdım çeyizimi :26:neyse rabbim sağlık versin içinde bir ömür mutlu huzurlu sevgi dolu yaşam sürdürsün :):)evin çok güzel
Güle güle oturun.
Çok zevklisin,harika aksesuarlar seçmişsin.
Sadece söylemeden edemeyeceğim,salon duvarlarındaki altın çerçeveli tablolar uymamış.Genel konsepti tamamen bozmuşlar maalesef.
Sanıyorum değerli yazmalar.Onları sarıp kaldırsan,yerlerine eskitilmiş beyaz çerçeveli uygun tablolar assan tam süper olacak :)
Tepe Home daki çiçekli tablolardan da olabilir mesela...
Çok beğendim gerçekten sıradışı olmuş. English Home mağazasından mı döşediniz evi?