masal gibi home sweet home..:)

güle güle oturun harika bi tarz.yani country bu kadar iyi uygulayan görmedim bu forumda .tam bana göre çok çok beğendim benim evimde kısmen bu tarz ama ben koltuk bulamda çok çok zolrandım ve tarza yakın bişey aldım.sen koltuklarını sehpanı masanı nerden ve ne kadara aldığını yazabilirsen çok memnun olurum .ben küçük bir yerdeyim imkanlarım çok sınırlıydı çok zorlandım evimi döşerken sen hayalimi gerçekleştirmişsinç.çok beğendim ellerine sağlık güle güle otur.

Çok çok teşekkür ederim.. Ben mobilyalarımın hepsini yaptırdım :) Yani özel bi marka veremicem malesefff

canım evin çok hoş.. büyük bi haranlıkla baktım fotoğraflarına
izninle linkini 2013 gelinleri topiğinde paylaşıyorum :) bu tarzı seven arkadaşlarıma çok iyi fikir olur..
sağlıkla, mutlulukla oturun yuvanız da

tabiki paylaşabilirsin gurur duyarım :)

gerçekten masal gibi bi ev canım hayat bulmuş canlanmış bu ev:) ben de kapının yanına koyduğun saati merak ettim acaba nerden aldın?

Allah im bayıldım bayıldım bayıldım ::azar: ben zaten country asigiyim resmen hayallerimdeki ev olmus ya her ayrinti super, cidden baktikca içim acilii, yaa ütü masası bile mi tatlı olur:) inşallah bu çiçekli mi cicekli şirin mi sirin evde en az evin kadar guzel günler gecirirsin cAnim, ya darisi başıma zira hevesim tavan yapti:) sevgiler

hihihi şu an o kadar mesut ve bahtiyarım ki anlatamam bu samimiyetin için çok çok teşekkür ederimmm darısı inşallah başına diyorum :)

merhaba çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :):):)
dolapları KERVAN mağazalarında bulabilirsin. İkiside 200 küsür olması lazımdı. Yani 500 felan verdim ama indirimde şuan 2.si %20 mi ne indirimde:)

merhaba, öncelikle güle güle oturun :)
bende bu ütü dolabını almak istiyorum ama kullanışlımı ki? ortadan katlandığı için ütü yapmak zor olur gibi gelmişti bana , cevap verirseniz çok memnun olurum

41 kere masallah cok sevimli bi eviniz var güle güle oturun
Keske salondaki ayna diktörtgen daha büyük bi ayna olsaymis ama yoksa cok farkli bi konsept olmus tebrik ederim

diğer ütü masaları gibi değil elbette..:) fakat evim küçük olduğu için benim ihtiyaçlarıma cvp verebilecek poisyonda..:) katlanır olması biraz ütü yaparken sıkıntı birde altındaki desteği çok çıt kırıldım yapmışlar azcık üzerinde sağlamlaştırmak için çaba gerek :):):)

size 5 çayına gelebilirmiyim neolur neolur neolurr.......
çok guzel bır ev bizde sevgilimle boyle detaylar hayal edıyorduk ama evin tamamını banyoyu bıle boyle dızayn etmeye cesaret edebılırmıyız bilemiyorum
harıka bır ev olmus kucuk kız cocukları sızın evden cıkmak ıstemez cok cok guzel evınız cok emek vermıssınız nekadar surede dosedınız bu evı?
ii gunlerde mutlulukla aşkla oturun inş.

çok beğendim süper olmuş eviniz..tam bi country tarzı hakim evde çok severim..güle güle oturun evinizde..ben mutfaktaki saati nereden aldığınızı merak ettim?? güllü olan..

tabikiiii gelebilirsinnn:):):)
ben kiradaki evimde otururken evimin tarzı belli olduğu için son 1 senede her beğendiğim şeyi alıp kenara koydum :)))) evimi alıncada hepsini yerleştirdimmmmmmm

baştan aşağı country :) english home'dan alnmış aksesuarlar görüyorum :) güle güle oturun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…