- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
-
- Konu Sahibi bahartasarim
yatak odanı kastettim..bir de banyon vardı sanırım..genel bi algılama olmuş tabi duvarların diyince..
yatak odası koyu tonlarda..bunu anlamayacak ne var ki, ayrıca fotoğraftan mı öyle göründü diye ekledim..
resim eğitimi almış biri olarak renk paleti algım gayet yerinde merak etmeyin..
Tebrik ederim... Belli bir tarzı tutturup ev döşeyebilmek herkesin harcı değildir.
Klasikleşmiş fikirlerden ve renklerden uzak, romantik ve şirin bir ev tasarlamışsınız, bakmak bile içimi açtı.
Huzurla oturmanızı dilerim...
güle güle oturun, çok imrendim evinize
umarım imrendiğiniz herşey sizinde olur :)
üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim bu 1..
2.side illaki kusur bulmak istiyorsanız eğer kii bende renk algım çok iyidir üzerine ders aldım sizde ekleyin bende bulacak birşey bulurum..
herşeyi geçtim elbetteki eleştiride olucak sizden öncede eleştiri yapan arkadaşlar oldu ancak ifade tarzınız ve öneriniz hiç samimi değil... uzatmak istemiyorum. hoşçakalın
hanımefendi muhabbeti uzun tutmak niyetinde değilim öncelikle.
ayrıca benimki eleştiri değil öneriydi, yapıp yapmamak size kalmış elbette, bu hususta bi etkinliğim olamaz.
uslubumda rencide edecek bir şey göremiyorum.sizin anlayışınıza kalmış.
kusur bulmak niyetiyle de mesaj atmadığımı altını çizerek belirteyim, inanıp inanmamak da size kalmış.siz de hoşçakalın.
ya bir de bişey sorcam. evinizi döşerken birinden yardım aldınız mı? ya evin her köşesindeki herşey o kadar uyumlu ki..
o zaman gerçekten çok tebrik ederim
ben bi yıl uğraşsam bu hale getiremem heralde
bu topik de böyle country tarzi sanirim iki elimin parmagini gecmiycek kadar az. o yüzden genellikle hep ayni ev, esya yani ayni kliseler yok. her bi parcasi mobilya, dekorasyon, yemek takimin dahi bir bütün. biribiriyle siritan su suraya yakismamis denen hic bisey yok. nasil bi sabirdir bunlari tek tek alip ev de bütün halinde koyabilmek cidden tebrik ediyorum seni. ben o evde yasasam evden disari cikmayi bile canim istemez. mutlulukla oturun yeni evlisin sanirim Allah icinde saglikli cocuklar da versin insallah :)
evinizde bana ait o kadar cok sey var ki :)) kisilikli evler dedigim cinsten eviniz,bayıldım
gule gule oturun insallah
Evine bayıldım inan blogunu yeni gördüm ve şimdide bakıyorum çok süper şeyler var adeta bana referans oldu diyebilirim ellerine sağlık yalnız bişe danışmak istiorum size ben henüz evli filan deilim ama bende bu tarzı seviyorum kısmet ne zaman evlenirsem bende oturma odamı bu tarz döşesem diyorum ilerki yıllarda modası geçermi yani kuşkuya kapılıyorum hani modası filan kalkarmı bu tarzın ben pek bilgili değilim ama çok seviyorum bu tarzı