- 29 Eylül 2010
- 3.417
- 4
-
- Konu Sahibi bahartasarim
cnm öncelikle çok teşekkür ederim.. 1.si ben modadan ziyade bu sadeliği ve yumuşaklığı seviyorum o yüzden modasıda geçse herkes nefrette etse bir gün ben böle kalıcamama ne kadar geçsede üzerinde oynanabilecek bir tarz.. Yaşanmışlık izlenimi veriyor zaten.. bahartasarimdunyasi adı altında blogum var ordanda beni takip edersen fikir edinebilirsin canım
ÇOKKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SİTENE BAKICAM.İNAN EVİNE SİTEYE GİRDİĞİM HER VAKİT TEKRAR AÇIP BAKIYORUM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR TAM BANA GÖRE :):) BİRDE HANİ DİİZİ İZLERMİSİN BİLMİYORUM AMA LALE DEVRİ VARYA İŞTE ORDA TOPRAĞIN TEK KATLI EVİ VARDI O EVE BAYILIRDIM HER ODASINA HER KARESİNE İŞTE SENİN EVİN ONUN EVİNE BENZİYOR KOLTUKLAR DUVARLARI FİLAN MASAL EVİ GİBİ CİDDENGÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE
canım ben bolgunu bulamıyorum bahartasarimdunyasi seklinde aratıyorum googledan ama baska seyler cıkıyor
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Çok güzelll :)
vallahi evinizi ağzım açık izledim. bu ev resmen moda dergilerinden fırlamış gibi muhteşem sizden ricam eğer birgün ben evlenirsem evimi sizin dekore etmenizi rica ediyorum çok ciddiyim
Ayyy şuan gerçekten canım çok sıkkın ve yorumun benim gülümsememe sebep oldu öncelikle bu yüzden çok çok teşekkür ederimmm:) dekor konusuna gelince bende çok ciddiyim seve seve yardımcı olurummm kiii inanın yüksek maliyet gözüken bi çok şey çok cüzzi miktarlara gerçekleşti diyebilirim. Bahar Tasarım burayı tıklayarak blogumuda takip edebilirsin oradada bi çok şeyi yavaş yavaş eklicem..:) gerçekten samimiyetinden ve güsel yorumundan dolayı çok teşekkür ederim tatlım
ben o kadar çok etkilendim ki hem blogunuzu buldum hemde face den beğendim oradaki bütün resimlere baktım. mükemmel ve bende bu konuda size hayran kaldım sade hoş az ve öz eşyalar kalabalık yok ohhhh mis gibi bir ev hayallerimdeki gibi inanın. bir gün muhakkak görüşeceğimze inanıyorum allaha emanet olun bu arada sanırım kızınız olacak allah yardımcınız olsun tez vakitte sağlıklı olarak dünyaya gelmesişni nasip etsin inş.
güle güle oturun canm.gercektn cok cici evınız
huzur kokuyo,, bayıldımm :103::103::103::103::103: mutluluklar
cnm evin gerçekten çok güzeel :) huzurla oturun inş :)
benim sana bir sorum var english homedan senınkıler gıbı ama krem renkli paspas aldım makınede hassas da mı yıkıyorsun acaba?
kardeş yuva kardeş ev kardeş eşyalar kardeş blogger :)
ne güzel herseyimiz aynı :)
güle güle otur güzel yuvanda inşallah
hepsine bayıldımmm
TAM BENIM TARZIM, BIR KAC SEY DISINDA COK BEGENDIM, TEBRIK EDERIM SENI CANIM, MUTLULUGUNUZ DAIM OLSUN INSALLAH