masal gibi home sweet home..:)

güle güle otur canım herşey harika gözüküyor maşAllah..

fatmagülle kerimin evine benziyor:)

üçlü pirizin bile pembe çok hoş..

tek gözüme takılan objelerin fazla kalabalık göstermesi..

mutllukla otur inş..

huzur dolu ,sevgi dolu her bi köşesi bayıldım güzel anılarla dolu bi ev olur inşallah :KK16::KK16::KK16:
çok çok teşekkür ederimmmmmmm :)

güle güle otur canım herşey harika gözüküyor maşAllah..

fatmagülle kerimin evine benziyor:)

üçlü pirizin bile pembe çok hoş..

tek gözüme takılan objelerin fazla kalabalık göstermesi..

mutllukla otur inş..

teşekkürlerrrr amin inşalahh..

canım herşeyin çok cici maşallah güle güle oturmak nasibetsin Allah :) bişey sorucam, mutfağındaki üzerinde raf olan çiçekli dolabını nerden aldın ? :) bende istiyorumda mutfağa öyle bişey, seninki çok güzelmiş çok hoşuma gitti :KK16:

canım herşeyin çok cici maşallah güle güle oturmak nasibetsin Allah :) bişey sorucam, mutfağındaki üzerinde raf olan çiçekli dolabını nerden aldın ? :) bende istiyorumda mutfağa öyle bişey, seninki çok güzelmiş çok hoşuma gitti :KK16:
merhaba dolabımı kendim yaptım.. altakki adreslerden yapmış olduğum ürünleri görebilirsin.. çok teşekkür ederimmm
https://www.facebook.com/zbaharergul
Bahar Tasarım

herşey çok güzel ve klasik evlerden farklı..sanırım blogunuzu arada takip ediyorum :)

yaa gerçekten mi çok teşekkür ederimmmmmmm :):)

:nazar: diyerek başlamak istedim.tarzını ve stilini çok güzel yansıtmışsın,cesaretine hayran kaldım.yabancı romantik bir film izler gibi oldum fotoğraflarında...en kısa zamanda adresinden de takip edicem.mutluluklar dilerim :KK16:

:nazar: diyerek başlamak istedim.tarzını ve stilini çok güzel yansıtmışsın,cesaretine hayran kaldım.yabancı romantik bir film izler gibi oldum fotoğraflarında...en kısa zamanda adresinden de takip edicem.mutluluklar dilerim :KK16:

çok çok teşekkür ederimmm :) darısı isteyen herkese diyorum :)

evinizin cok romantik bir havasi var. Bu kadar birbirine uyan ve tarz aksesuarlarla düzenlemissiniz. Benim tarzim degil ama cok hosuma gitti :))

bakmıştım ama doyamadım bıdaha bakım deıdm:KK17:blgnada baktımm
harıkasın tatlımmmm
düşüncelerınn tarzınnn ck hoşş

çook hoşş şekerlık gıbı çok da tarz bı ev :) huzurla oturun ınş gerçı bu ambıyansta nasıl huzursuz olunur bılemedım:KK1::nazar::nazar:

X