- 17 Nisan 2012
- 191
- 21
- Konu Sahibi bahartasarim
:):):):):):):):):):):):):):):):):):) yorumları okudum tekrarda mutlu oldum bunu sizinle paylaşmak istedim ihi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok teşekkür ederimmmmmmm :)huzur dolu ,sevgi dolu her bi köşesi bayıldım güzel anılarla dolu bi ev olur inşallah
güle güle otur canım herşey harika gözüküyor maşAllah..
fatmagülle kerimin evine benziyor:)
üçlü pirizin bile pembe çok hoş..
tek gözüme takılan objelerin fazla kalabalık göstermesi..
mutllukla otur inş..
merhaba dolabımı kendim yaptım.. altakki adreslerden yapmış olduğum ürünleri görebilirsin.. çok teşekkür ederimmmcanım herşeyin çok cici maşallah güle güle oturmak nasibetsin Allah :) bişey sorucam, mutfağındaki üzerinde raf olan çiçekli dolabını nerden aldın ? :) bende istiyorumda mutfağa öyle bişey, seninki çok güzelmiş çok hoşuma gitti
herşey çok güzel ve klasik evlerden farklı..sanırım blogunuzu arada takip ediyorum :)
diyerek başlamak istedim.tarzını ve stilini çok güzel yansıtmışsın,cesaretine hayran kaldım.yabancı romantik bir film izler gibi oldum fotoğraflarında...en kısa zamanda adresinden de takip edicem.mutluluklar dilerim
Çok sıcak duruyor, güle güle otur canım.
gerçekten masal gibi olmuş barbi bebek evi gibi:)
güle güle oturun..
bende bayıldım süpermişşşşşş :))))güle güle kullan canım.
evinizin cok romantik bir havasi var. Bu kadar birbirine uyan ve tarz aksesuarlarla düzenlemissiniz. Benim tarzim degil ama cok hosuma gitti :))[/Q
Teşekkür ederimmmm
Çoooook tatlııııııı evinnnnn
çok saol canım teşekkürler