Baharcim okadar guzel bir ev dosemissin ki ne kadar hamarat ne kadar becerikli biri oldugunu evinle yansitmissin resmen.cok guzel iskandinav tarzini birebir yasatmissin evinde.ben bu evi gorunce cok duygulandim
benim evimin tarzida buna benziyor fakat kiraci oldugum icin istedigim gibi yapamadim pek.2 senedir kiraciyim.ve hep hayalim Allahim izin verirse kendi evime cikarsam istedigim gibi kirarim boyarim doserim di.ve senin de kiraciyken kendi evine cikip bunu yaptigini gormek beni cok duylandirdi.insallah kisa surede bende seninle ayni olan. Bu hayalimi gerceklestiririm.belki 4 sene belki 2 ama bir gun olacagina inaniyorum.
Ama birsey sorucam hayatim sana..simdi biz evlenirken esimle ben kimseden destek gormedik ama cokta guzel ev dosedik.ama haliyle hala borc oduyoruz bunlar beni korkutuyor hic bitmicek gibi..
Peki sen nasil yaptin? Yani ev almaya karar verdikten sonrami aksesuar ve esyalarini aldin yoksa yaa ilerde bir ev alirsam kullanirim diyemi aldin..cunki ben borclari odemeden ilerdeki evin hayalini kurup esya alirsam :) hic bir eve cikamam:)